Multumesc pentru sfaturi.
1. Am folosit si Keyword Tool, dar problema este ca se bazeaza pe numarul de cautari si nu pe semnificatia cuvintelor. Eu trebuie sa intru cumva in capul potentialilor clienti, nu ma intereseaza keyword-uri cautate cat mai des, ci keyword-uri de calitate prin care sa fie cautate exact serviciile pe care le ofer eu. Nu ma ajuta cu nimic vizitatorii care cauta altceva decat serviciile pe care le ofer eu. Probabil ca va fi nevoie sa ma bazez in continuare pe fler aici.
2. Eu am cumparat si circuitdesign.ro, dar din ce am citit pierd destul de mult fata de un domeniu .com, fie el si mai neinspirat.
3. Poti sa-mi dai, te rog, un exemplu de site care e in opinia ta mai business? (daca gasesti ceva care sa aiba legatura cu domeniul meu de activitate e perfect) Sau poti sa-mi spui cateva elemente care indeparteaza site-ul de un aspect business?
4. Poti sa-mi spui de ce crezi ca ar fi folositor un formular? Eu personal incerc sa evit formularele atunci cand vreau sa contactez o firma pentru ca ma limiteaza si imi impun completarea unor campuri fara relevanta pentru ce vreau sa intreb. Crezi ca site-ul ar parea mai de incredere daca adaug un formular?
Tu cum ai aborda promovarea unui site care ofera servicii?

Răspunde cu citat