Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: LinkVulcano - manager de linkuri

kleampa este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.598
    Putere Rep
    54

Implicit LinkVulcano - manager de linkuri

Am terminat zilele trecute varianta comerciala a LinkVulcano, un tool realizat ca prototip acum aproape un an la hackaton-ul Hackover.
    Pe scurt iti permite sa administrezi (adaugi/stergi/modifici) linkuri din diferite zone ale site-urilor tale. Are deasemenea si un plugin de Wordpress care inlatura orice nevoie de cunostinte de programare pentru a-l configura.

Daca ai mai multe site-uri (wordpress sau custom php) si vinzi linkuri pe ele, cred ca-i tool-ul ideal. Practic te scapa de munca de a intra manual in codul sursa/admin-ul site-ului si sa realizezi operatiunile respective. Poti seta parametrii "title", "target" si "rel" pentru linkuri si poti alege inclusiv o data de expirare a unui link pe un anume site.

Il prezint aici pentru ca m-ar ajuta ceva pareri de la posibilii utilizatori (multi dintre cei de pe forumul asta se incadreaza perfect) inainte de a incepe promovarea pe afara.

LinkVulcano - Manage link areas from your websites in one place!

PS: Luni se va face corectarea textelor, refacerea anumitor explicatii asa ca v-as ruga sa nu va bateti capul cu asta.
    Ultima modificare făcută de kleampa; 7th September 2013 la 19:25.

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Ciprian, in primul rand felicitari pentru munca depusa si pentru ducerea la bun sfarsit a acestei idei!

Il voi recomanda si eu tuturor celor care au nevoie de asa ceva si daca vor avea ceva review-uri ti le voi transmite aici sau, in cazul in care sunt membrii Seopedia, vor posta direct. Frumoasa initiativa! Bravo!
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.789
    Putere Rep
    33

Implicit

Sper sa am timp sa fac cateva probe, am avut un astfel de tool, din pacate desi functional 100% foarte prost la design. Poti seta link-urile dofollow sau nofollow? Daca ai nevoie de un "testman" te ajut cu placere! Pe varianta free, caci evident ofera aceleasi facilitati ca si cea cu plata, doar ca ai un singur site pentru proba. Un astfel de tool cred ca i-ar scapa pe multi de notat prin excel data in si out pentru link-uri.

Ca idee, al meu punea si bannere, implementarea nu e chiar dificila. Acesta permite? La sloturi am vazut ca ai doar 2, poate ar fi util 3 - header! (in ideea ca blogroll e tot in sidebar)
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.598
    Putere Rep
    54

Implicit

Da-mi pm cu adresa de mail a contului si-l fac unlimited pt 3 luni.
    Sloturi poti adauga oricate, poti pune si rel-ul dorit, bannere nu are si nici nu as avea de gand sa-i bag.
    Multam

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    44
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de kleampa Vezi Post
    Am terminat zilele trecute varianta comerciala a LinkVulcano, un tool realizat ca prototip acum aproape un an la hackaton-ul Hackover.
    Pe scurt iti permite sa administrezi (adaugi/stergi/modifici) linkuri din diferite zone ale site-urilor tale. Are deasemenea si un plugin de Wordpress care inlatura orice nevoie de cunostinte de programare pentru a-l configura.
    Ati luat in calcul posibilitatea de a crea si un script care sa se poata integra in site?
    De exemplu eu administrez forumuri si mi-ar fi mai usor si m-as simti mai ok sa adaug un script decat sa bag un fisier in root.

Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.598
    Putere Rep
    54

Implicit

Teoretic se poate si asa dar n-ar mai fi linkurile vazute de catre google

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.789
    Putere Rep
    33

Implicit

The requested URL /static/public/wordpress.zip was not found on this server.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.598
    Putere Rep
    54

Implicit

Sorry, s-a rezolvat

Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.598
    Putere Rep
    54

Implicit

Am integrat si optiunea de a seta alerta pentru fiecare link adaugat intr-o anume pozitie.
    Se poate alege cu cate zile inainte sa se trimita alerta si ce mesaj sa contina.

PS: ofer 10 conturi UNLIMITED (numar nelimitat de site-uri/linkuri) pe o perioada de 3 luni. Ma intereseaza sa aflu modul de folosire al posibililor utilizatori si ce fel de probleme intampina.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.789
    Putere Rep
    33

Implicit

Primul Review

In afara de faptul ca am considerat de la inceput intiativa laudabila, am sa incerc sa dau cateva idei din experienta proprie. Poate ca vor adauga si altii idei noi ce vor face ca Managerul sa fie cat mai util si usor de folosit.

Cred ca ar fi foarte utila si o sectiune pentru beneficiari. In aceasta sectiune beneficiarul (care va primi link-ul linkvulcano de la ofertant) va putea sa urmareasca unde are link-uri, poate si PR-ul, PA si PD site, etc. Ofertantul va putea sa vada arhiva cu serviciile oferite, etc.

# Daca s-ar trimite automat email beneficiarilor cu 5-3 zile inainte de a se termina contractul ar fi iarasi un lucru bun.
    # Ar fi utila o varinanta de prelungire a duratei (poate cu numar de zile +31,61, etc.)

Mai am cateva idei, dar asta doar daca va deveni viabila si partea de beneficiar - macar in contul de user.

Apreciez rapiditatea in care au fost soluționate anumite probleme si suportul acordat in timp util.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google Tag Manager
    De kleampa în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 25th February 2014, 23:06
  2. Google Ad Manager Down?
    De Popescu Marian în forumul Adsense
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 8th December 2009, 13:44
  3. CPM ads manager?
    De big în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6