Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Studiu de caz despre dans

Afișare hibrid

Roli este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Satu Mare
    Posturi
    84
    Putere Rep
    26

Implicit Studiu de caz despre dans

Salutare,

Proiectul pe care l-am inceput acum un an si ceva este trupededans.ro. De mult timp vroiam sa construiesc o pagina web pe care sa o promovez si s-o fac cat mai cunoscuta, insa vroiam sa fac o pagina legata de ceva care ma si intereseaza, altfel nu-si avea rostul.

Asa s-a nascut pagina mea, eu fiind dansator de aproape 8 ani deja, ma gandeam sa va prinde bine pagina. Incetul cu incetul il conturez, scriu articole cat de des pot, si-l optimizez pe cat de mult stiu eu ( mai am multe de invatat! ).

Ca si domeniu, as vrea sa mai dezvolt pagina incetul cu incetul sa cuprinda cat mai multe laturi ale dansului, mai exact sa cuprind orice, ce misca si are treaba cu dansul, pentru a putea cuprinde un numar cat mai mare de vizitatori.

De o vreme nu am mai inscris pagina in directoare, am primit linkuri doar din alte pagini legate de dans.

In mare parte ma intereseaza parerea voastra legata de toata treaba asta, cam cate sanse ii dati sa reusesc sa scot o pagina cunoscuta din asta?

Articolele le scriu doar eu, nu am foarte foarte multe cunostinte in ce inseamna un articol bun, insa incerc sa invat si sa imi dezvolt cunostintele cat mai mult.

Orice sugestie sau critica este binevenita, as fi foarte recunoscator daca ati putea sa imi dati sfaturi care sa imbunatateasca pagina si sa imi aduca mai mult vizitatori. De asemenea daca aveti idei noi ce as mai putea adauga, care sa atraga lumea, ar fi super tare totusi voi aveti mult mai multa experienta ca si mine.

Trebuie sa precizez neaparat ca desii sunt acolo reclamele de la google, pagina nu este facuta ca sa scot doar bani din chestia asta, ci o fac pur si simplu din pasiune pentru dans.
    Ultima modificare făcută de Roli; 22nd March 2013 la 13:12.

indiscutabil34 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    12th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    377
    Putere Rep
    34

Implicit

Din punctul meu de vedere, pagina este mult prea incarcata pentru un site de dansuri. Incearca sa pui cat mai multe informatii, un "despre noi" ar fi bine venit, ceva date ale firmei (daca ai). Si in rest, o campanie de linkbuilding, asta daca urmaresti sa scoti ceva bani din asta, daca nu te poti limita la cateva linkuri gratuite. Iti recomand directoarele de articole pentru asta.

kleampa este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.598
    Putere Rep
    54

Implicit

Bitdefender Antivirus Free Edition a blocat o pagină!
    Fișierul conține viruși! Accesul a fost blocat.

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Satu Mare
    Posturi
    84
    Putere Rep
    26

Implicit

kleampa este primul care imi raporteaza problema asta. Nu stiu de la ce poate sa provina, eu nu am avut niciodata vre-o sesizare de genu. Ce as putea sa fac?

indiscutabil34 : Cred ca si mie mi se pare putin incarcata insa am incercat sa cuprind cate putin din tot ce e mai important pe prima pagina. Nu stiu daca isi are rost acel "despre noi" deoarece ideea paginii este sa ofere informatii despre tot ce inseamna dans, trupe, cluburi, cursuri, evenimente, orice pagina nu e pentru ceva propriu, si nici nu am firma.

Mai mult ma gandeam sa tind spre un portal, decat blog personal sau ceva de genu

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    44
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    65

Implicit

Fa sectiuni de dans sportiv, dans popular, salsa .. etc .. cu posibilitate ca fiecare scoala sa se poata inscrie si sa-si ofere serviciile ..

Apoi evenimente ce se petrec in fiecare grupa de dansuri .. cu posibilitatea de a le adauga tu sau scolile inregistrate .. crede-ma ca sunt multe evenimente, mai ales la salsa, avand in vedere ca frecventez evenimentele de salsa de aproape 4 ani

Fa o sectiune cu "dansez pentru tine" .. o sectiune cu radiouri pe care se asculta muzica de toate genurile ..

Posibilitate ca scolile de dans sa primeasca review-uri ..

Deschideri de noi cursuri ..

Mai inspira-te si tu de aici

Sunt multe lucruri pe care le poti face, de pe urma carora poti primi vizitatori, dar gandeste-te intai care e castigul tau .. se merita?
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Satu Mare
    Posturi
    84
    Putere Rep
    26

Implicit

AntonioTony iti multumesc pentru raspuns In primul rand, de cand am pagina am cunoscut persoane importante din lumea dansului, m-am imprietenit cu multi dansatori renumiti si asa pentru mine e un castig enorm. In rest, daca as reusi sa urc pagina la caeva sute de vizitatori / zi macar, ar fi un alt castig pentru mine, desii poate multi nu apeciaza aspectul asta. Dupa toate astea, daca voi mai reusi sa am si un profit financiar cat de mic, cu siguranta si-a meritat rostul.

Cam ce ai spus tu AntonioTony, ma gandeam sa le fac insa e greu deoarece daca ii las pe ei sa publice evenimentele lor, pun un text copiat care nu-si are rostul si gata. Eu fac textele singur, doar din informatiile date de ei astfel cred ca articolele sunt putin mai valoroase. Ma stradui desii e cam greu singur sa adaug articole la fiecare categorie si sa mai incep si categorii noi, da incetul cu incetul, le voi face pe toate.

Idei din punct de vedere SEO ?

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Si la mine imi spune bitdefenderul ca ai probleme. si eu sunt de parere ca este prea incarcata prima pagina, trebuie sa te organizezi mai bine, dansul este ceva aerisit, trebuie sa fie multa imagine, imagini mari, fa multe categorii.
    Un schimb de link-uri in articole te intereseaza pentru SEO? Daca da te rog sa ma contactezi pe mess
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Satu Mare
    Posturi
    84
    Putere Rep
    26

Implicit

Ti-am adaugat ID-ul, o sa incerc sa fac ceva in privinta pozelor mai mari si sa fac pagina mai artistica, ma gandeam ca pe stanga si dreapta paginii sa pun niste dansatori mari, ma refer pe background, poate ar arata bine.

Cat despre bitdefender si virusul afisat, aveti vre-o idee ce poate cauza problema asta, si cum as putea sa o remediez?

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

De asemenea daca tot e vorba despre studiu de caz, cei care sunt priceputi i-as ruga frumos sa-si faca cateva minute sa studieze articolele mele si sa-mi spuna ce e bine ce nu e bine, ca pe viitor sa pot deveni si eu unul mai bun

Cartis Dragos este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th May 2011
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    32
    Posturi
    547
    Putere Rep
    31

Implicit

Bitdefender a blocat această pagină
    Această pagină a fost blocată de protecția Cloud Bitdefender.
    Aceeasi problema
    Ai nevoie de un logo, layout, s.a.m.d?

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Satu Mare
    Posturi
    84
    Putere Rep
    26

Implicit

Am facut o cautare si am observat ca foarte multa lume intreaba pe forumul de la bitdefender de ce pagina lor este blocata de catre ei, si raspunsul la absolut toti este "The site you reported is clean and it has been unblocked."

O sa ma inregistrez si o sa postez si eu, pe urma revin cu detalii sa vedem cum sta treaba

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Studiu de caz
    De valx90 în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 28th June 2012, 19:17
  2. studiu de caz
    De broski în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 22nd June 2012, 23:33
  3. Studiu despre modul cum faceti cautarile pe Google
    De Cristian Mezei în forumul Dezbateri SEM
    Răspunsuri: 5