Studiu de caz despre dans
Salutare,
Proiectul pe care l-am inceput acum un an si ceva este trupededans.ro. De mult timp vroiam sa construiesc o pagina web pe care sa o promovez si s-o fac cat mai cunoscuta, insa vroiam sa fac o pagina legata de ceva care ma si intereseaza, altfel nu-si avea rostul.
Asa s-a nascut pagina mea, eu fiind dansator de aproape 8 ani deja, ma gandeam sa va prinde bine pagina. Incetul cu incetul il conturez, scriu articole cat de des pot, si-l optimizez pe cat de mult stiu eu ( mai am multe de invatat! ).
Ca si domeniu, as vrea sa mai dezvolt pagina incetul cu incetul sa cuprinda cat mai multe laturi ale dansului, mai exact sa cuprind orice, ce misca si are treaba cu dansul, pentru a putea cuprinde un numar cat mai mare de vizitatori.
De o vreme nu am mai inscris pagina in directoare, am primit linkuri doar din alte pagini legate de dans.
In mare parte ma intereseaza parerea voastra legata de toata treaba asta, cam cate sanse ii dati sa reusesc sa scot o pagina cunoscuta din asta? :)
Articolele le scriu doar eu, nu am foarte foarte multe cunostinte in ce inseamna un articol bun, insa incerc sa invat si sa imi dezvolt cunostintele cat mai mult.
Orice sugestie sau critica este binevenita, as fi foarte recunoscator daca ati putea sa imi dati sfaturi care sa imbunatateasca pagina si sa imi aduca mai mult vizitatori. De asemenea daca aveti idei noi ce as mai putea adauga, care sa atraga lumea, ar fi super tare :) totusi voi aveti mult mai multa experienta ca si mine.
Trebuie sa precizez neaparat ca desii sunt acolo reclamele de la google, pagina nu este facuta ca sa scot doar bani din chestia asta, ci o fac pur si simplu din pasiune pentru dans.