-
Revin cu acest post pentru ca am postat inca saptamana trecuta un mesaj pe forumul celor de la bitdefender si azi am primit raspuns, cum ca au trimis pagina la analiza si in cel mai scurt timp vor scoate blocarea, dupa cum am observat, sunt zilnic peste 10 subiecte noi la ei, in care se spune ca au sunt detectari false. Sper ca se rezolva, poate imi spuneti voi peste ceva timp daca va mai apare problema :D
Astept in continuare sugestiile voastre!
-
Salutare,
Din pacate in ultimele luni pagina mea a devenit inactiva, pur si simplu simteam ca am nevoie de forte noi pentru ca nu prea vedeam o crestere, un rezultat bun.
Intre timp am pregatit articole noi si dupa parerea mea interesante, insa inainte de toate ma gandeam sa va intreb despre cae ar fi dupa parerea voastra modificarile necesare la pagina. Sunt multi priceputi aici, care ar putea analiza putin pagina mea din punct de vedere seo, si poate chiar design, m-ar ajuta enorm de mult.
Intrebarea mea ar fi care sunt recomandarile voastre in ceea ce priveste linkbuildingul, inafara de retelele sociale cu ce ar trebui sa ma ocup? Advertoriale, directoare de articole? Sau pe ce sa ma concentrez mai mult?
Va multumesc tuturor care va faceti 5 minute sa imi raspundeti.
-
Imi place ideea unui site cu trupe de dans. As mai scrie pe undeva vizibil scopul site-ului, stiu si eu, poate e un portal cu stiri despre dans, poate e un agregator de stiri din presa despre dans sau un centralizator de trupe de dans si evenimente pe linia aceasta. Bine, el contine toate acestea, dar cumva parca ar fi nevoie de un slogan, sa inteleaga lumea dinstartce va acest site. Si as mai pune data la care sunt scrise articolele :)