Salut,
1. Nu am un target stabilit. Cu cat mai mult cu atat mai bine, insa sa zic ca 1000 de vizite pe zi m-ar bucura.
2. - Da asa este, am doua paragrafe cu bold, la majoritatea articolelor este asa. Am auzit ca pe Google il intereseaza foarte mult primele paragrafe. Crezi ca ar fi bine sa le modific??? Sa nu le mai boldez????
- am modifica articolul i-gadget.ro/review-samsung-ativ-smart-pc-xe500t1c-convertible/ si am scos "periferice". A fost o eroare de scriere. Mersi de atentionare.
3. Stiam ca Google aprecieaza articolele de peste 500 cuvine, din aceasta cauza am considerat ca trebuie sa am articole cat de cat maricele.
4. Mi-am inchipuit ca cel care imi scrie articolele apeleaza si la Google Translate insa nu m-am gandit ca procentul este atat de mare. Ar fi o problema ca apeleaza prea mult la Google ???
5. Am observat ca existe anumite probleme de exprimare, am mai corectat din ele, insa mi-au mai si scapat. Problema este ca nu am destul timp sa le scriu eu, si m-am gandit sa apelez la cineva, insa acum observat ca nu a fost o idee atat de buna.
6. Nu intentionez sa fac SPAM.
7. Initial nu am stiut ca trebuie sa ma feresc de domeniile cu cratima, am nu mai am ce sa fac. Sa inteleg ca toate review-urile facute pana acum sunt considerate SPAM ??? O sa incerc sa fac si prorpriile mele review-uri daca asta imi va aduce trafic.

Răspunde cu citat