Un sfat: daca vrei sa faci ceva la fel, uita de idee. Incearca sa scoti ceva nou, altfel va fi un Yet Another Website. Originalitatea e o metoda excelenta de promovare. Internetul romanesc e deja destul de maricel, asa ca, daca vrei sa ai succes, doar originalitatea te mai poate scoate in fata.
Acum, o scurta analiza SEO:
- Meta-urile sunt bine utilizate
- Titlul care apare deasupra header-ului l-as face un H1, iar titlul de sub header l-as converti intr-un H2
- Formatarile speciale de continut nu prea sunt utilizate. As folosi un fel de highlight
- Rata de continut din pagina ar putea creste considerabil daca anumite sectiuni macar ar fi convertite in table-less. Meniul ala s-ar putea reduce la 10% ca si cod html. Restul paginii cam tot pe acolo
- Categoriile sunt listate de 2 ori pe prima pagina. Nu e prea ok.
- URL-urile s-ar putea imbunatatii un pic, insa sunt acceptabile.
- S-ar putea adauga un sitemap. Pentru site-ul tau nou, va fi deosebit de important pentru a ajuta la indexarea site-ului.
- Desi unii sunt de parere ca validarea html este un moft, tin sa cred ca totusi merita sa-i acorzi putina atentie.
Pe partea de functionalitate, nu stiu daca site-ul are functionalitate de integrare cu magazinele existente, asa cum are cauti.ro de exemplu. Dpdv. al functionalitatii, o parere corecta isi poate da cineva doar dupa ce a facut o analiza amanuntita a site-urilor concurente si a site-urilor similare din domeniul international.
Pe partea de design tine de gusturi. Mie mi se pare aerisit si placut. Altii poate sunt de alta parere. Pe partea asta, poate mai ceri pareri si pe Web Design Box.
Cam atat deocamdata. Sper ca nu te-am descurajat cu evaluarile mele, si astept un studiu de caz pe viitorul tau site. Bafta.

Răspunde cu citat

Ce chestie... daca pana luni nu se regleaza, o sa-i sun pe baietii de la Gogo sa le bat obrazul.