mi-ati copiat sloganul de la myCash.ro - Site-ul care te ajuta sa economisesti
mi-ati copiat sloganul de la myCash.ro - Site-ul care te ajuta sa economisesti
Imi pare rau daca exista acesta asemanare si pentru faptul ca pana acum n-am mai intrat pe siteul tau, e o idee interesanta
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Orice incurajare e binevenita
Cat despre link, as putea spune ca acelasi lucru il faci tu acum, nu oferi nimic doar postezi ca sa te afli in treaba.
Ca sa nu-ti dau dreptate, incepem asa:
1. linkul meu este de la 1 din cele 3 site-uri de web design, cel mai putin important
2. Nu stiu daca site-ul este facut inainte sau dupa al meu, dar nu conteaza, concurenta puternica e benefica pentru toti.
3. Bine ca am schimbat profilul, ca puteam sa zic si eu de slogan
4. Ti-ai dat seama ca avem proiecte diferite de business, si daca eu am schimbat proiectul, s-ar putea sa o faci si tu (voi) in curand, pacat de munca depusa. Nu merg majoritatea categoriilor in romania. Ex: internet: ce compari? Rds cu rds?
5. Cred ca site-ul e facut pt linkuri, asa ca pacat de munca depusa. daca ma insel, vedem peste 1 an. Dar daca e pentru linkuri, e mai rentabil sa faci schimb sau sa le cumperi, decat sa construiesti un portal. Stii foarte bine cata munca ai, sau ati, depus. Si de cata munca mai e nevoie pe viitor.
6. ......... nu mai zic, ca o dam in polemica
Sa presupunem ca ai intrebat pe bune, si nu doar de link:
1. h1 = titlu? ce optimizezi?
2. 10 de h1? wow
3. 9 h4 goale?
4. ...... restu iti pot spune ceilalti membrii, ca sa nu crezi ca posteaza si ei degeaba, daca tot e consultatie gratuita pe forum.
Despre design? Cod? No comment, nu-mi permit, as fi subiectiv.
Cat despre site, Cu-i apartine? Firma? Care? Nu e bine sa fie publica? Un nr de tel? Asta daca vrei sa oferi si credibilitate vizitatorilor!
Poti citi printre randuri, dar ti-am raspuns cum am considerat eu ca e necesar, pentru "a ma afla in treaba".
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Nu are rost sa facem o polemica, banuiesc ca siteul tau e costo.ro - backlink-uri de la UPB & others.
Ma intreb daca ai acordul UPB.
Si nu inteleg de ce tot pomenesti ca suntem concurenti - eu nu vad sa aveti nimic functional pe site, ce sa mai vorbim ce am putea sa copiem. Poate pagina de contact plina cu numere de telefon si adrese de email?
Design, ei bine nu toti avem n ani de exp in web design, ma bucur pentru voi, incercam si noi sa progresam.
Multumesc pentru sfaturi, daca acestea sunt toate cele primite intr-o singura zi as prefera ca acest topic sa fie inchis, e prea mare consumul de energie pentru aproape nimic.
Pai daca nu pentru optimizare, atunci pentru ce-ti consumi energia? Ai vrut pareri, ti-am explicat ca nu, tot tu ai insistat, ti le-am oferit.
Da, suntem concurenti, pe diferite nise, dar nu ma imipedica sa-ti dau sfaturi daca intrebi. Repet, prefer oricand concurenta decat o nisa slaba.
Ti-am raspuns, si daca iti fac lista cu "modificari" , trebuie sa refaci destul de mult la cod.
Chiar vrei sa-ti raspund la intrebarile despre Costo , ce inseamna "beta" si cum se obtin linkuri? Creaza un topic separat si-ti raspund.
Ti-am dat 3 sfaturi, lucruri banale, de optimizare onsite, si nu cred ca te astepti tocmai de la mine sa-ti dau si alte sfaturi. Lasa-i pe baieti sa-ti raspunda, eu doar "ma aflu in treaba".
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)