Salut . Dupa multe saptamani de munca am reusit sa lansam........... Asteptam pareri despre design ,functionalitate ,etc . Daca se poate ,am dori pareri doar din partea celor avizati. Multumesc .
[link removed]
Salut . Dupa multe saptamani de munca am reusit sa lansam........... Asteptam pareri despre design ,functionalitate ,etc . Daca se poate ,am dori pareri doar din partea celor avizati. Multumesc .
[link removed]
Ultima modificare făcută de Cristian Mezei; 24th November 2007 la 21:38.
Nu vad nici un cuvant/set de cuvinte cheie care sa defineasca site-ul prin titlu, boldate sau intr-un h1 pe undeva. Tot ce gasesc e "Primul site de Vanzare / Cumparare a Domeniilor si Paginilor de Internet din Romania". Voi ati facut un studiu de keywords sau le-ati scos din burta?
p.s. probabil stii ca vanzarea domeniilor ro e interzisa. De asta sunteti "primii". V-as sfatui sa alegeti o alta titulatura pentru tranzactionarea lor.
p.s.2 felicitari pentru realizarea grafica. Interfata e calda si placuta.
mie imi place, insa pagina aia "Cum Functioneaza" e goala, eu cred ca pe aia trebuia sa ai ceva, din punctul asta de vedera as putea sa zic ce nu e gata, deci -.
Va multumesc pt review .
p.s. probabil stii ca vanzarea domeniilor ro e interzisa. De asta sunteti "primii". V-as sfatui sa alegeti o alta titulatura pentru tranzactionarea lor. Da stiu ca vanzarea de domanii.ro este interzisa dar selldomain.ro nu este responsabil pentru siturile afisate spre vanzare .
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)