Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Review IBP 10.4 pentru SEO .ro

Augustin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    7th July 2006
    Vârstă
    46
    Posturi
    110
    Putere Rep
    35

Implicit Review IBP 10.4 pentru SEO .ro

Incerc un review la ce NU se poate folosi Internet Business Provider la SEO pe .ro

Sectiunea Keyword:
    - Ca si keyword research nu prea se poate folosi decat Google Adwords Keyword Tool care oricum e free dar este cam irelevant pentru ca se bazeaza pe competitia din AdWords, daca nu ai advertizeri pe nisa, totul e cam irelevant
    - Research Keywords de la competitie, cauta competitia bazat pe un keyword numai pe google.com si nu poti schimba asta
    - Generare de combinatie de keywords, este pur matematica fara nimic semantic si ies combinatii fara noima
    - Restul de tooluri sunt irelevante pentru Romania

Optimization -Top10 Tool:
    - Masoara linkpopularity NUMAI in AllTheWeb, Google.com, Live.com, Yahoo.com, ceea ce e irelevant pentru romania si nici nu poti modifica asta
    - Daca domeniul este nou _fata_ de competitie esti "penalizat" desi nu prea ai cum sa imbunatatesti lucrul asta, nu ai cum sa mai scoti de scor de 100% si implicit sa ceri refund din cauza asta
    - Daca nu ai trafic comparabil cu competitia esti penalizat iar la scor, naibii d-aia faci seo in general si pentru trafic, se pune un criteriu care ar trebui sa fie rezultat
    - Daca analizezi on-site dupa "keyword1 keword2" si iesi bine, in acelasi test pentru "keyword1" si "keyword2" nu iese la fel de bine, desi ca si fraza este pozitionat bine, dar ca si cuvinte separate nu este bine (nu sunt de acord cu asta)
    -Testul de readability este numai pentru engleza

Links & Submission:
    - Toolul de creare automata a linkurilor reciproce "extrage" datele paginii unde te aflii, daca de exemplu vrei sa inscrii intr-un director culege datele paginii de submit si nu te lasa sa pui tu sa zicem datele primei pagini care in general este verificata pentru backlink
    - Auto-fillul nu prea merge pentru ca numele fieldurilor de multe ori in siteurile din romania au nume romanesc si nu identifica si nici nu poti sa il "inveti" sa faca asta (sa ii poti defini corespondenta cu anumite nume de campuri)
    - Cauta linkuri din nisa posibil pentru castigare de backlink folosind google.com si nu poti seta sa foloseasca google.ro
    - Rapoartele sunt ok numai pentru cineva care se pricepe, in niciun caz nu poti sa le prezinti unui client si nici nu pot fi customizate in vreun fel (decat sa pui logo si semnatura)

Testat cu: Internet Business Provider 10.4 versiunea Business pe o perioada de 1 luna pentru 4-5 siteuri.
    Imi doream sa pastrez softul inca de cand l-am comandat, nu degeaba am optat pentru optiunea Business de 450 USD, nu aveam intentia de a-l refuza dupa numai o luna dar chiar mi s-a parut mediocru.

dcosmin83 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th October 2007
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    41
    Posturi
    383
    Putere Rep
    32

Implicit

IBP este ok doar pt promovarea de afara
    La SILKWEB avem o platforma e-commerce si iti poti face un audit seo gratuit

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    61

Implicit

Unde gasesc si eu acest Internet Business Provider?
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Bruzli este deconectat Administrator
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th April 2005
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    46
    Posturi
    980
    Putere Rep
    42

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    61

Implicit

Mersi Bruzli, p-asta-l stiam, credeam ca a aparut altul la fel..
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Am folosit varianta 9.3 si mi s-a parut a fi destul de puternica. Daca stai sa analizezi toate sugestiile primite si sa le pui in practica, rezultatele nu vor intarzia sa apara. Poate varianta 10.4 este slaba insa ce am folosit (9.3) mi s-a parut a fi un soft util pentru SEO.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cat sa cer pentru un review la comanda ?
    De Nichita în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 1st August 2010, 17:14
  2. Platim pentru cel mai bun review
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 30th April 2009, 01:57
  3. Review-uri pentru review-uri
    De misu în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 28th August 2008, 21:57
  4. Review pentru un portal
    De c0s în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 9th April 2008, 20:03
  5. Script pentru un site de review-uri
    De thefan în forumul Utile