Postat în original de
Andrei01
Imi pare rau daca exista acesta asemanare si pentru faptul ca pana acum n-am mai intrat pe siteul tau, e o idee interesanta
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Orice incurajare e binevenita

Cat despre link, as putea spune ca acelasi lucru il faci tu acum, nu oferi nimic doar postezi ca sa te afli in treaba.
Ca sa nu-ti dau dreptate, incepem asa:
1. linkul meu este de la 1 din cele 3 site-uri de web design, cel mai putin important
2. Nu stiu daca site-ul este facut inainte sau dupa al meu, dar nu conteaza, concurenta puternica e benefica pentru toti.
3. Bine ca am schimbat profilul, ca puteam sa zic si eu de slogan
4. Ti-ai dat seama ca avem proiecte diferite de business, si daca eu am schimbat proiectul, s-ar putea sa o faci si tu (voi) in curand, pacat de munca depusa. Nu merg majoritatea categoriilor in romania. Ex: internet: ce compari? Rds cu rds?
5. Cred ca site-ul e facut pt linkuri, asa ca pacat de munca depusa. daca ma insel, vedem peste 1 an. Dar daca e pentru linkuri, e mai rentabil sa faci schimb sau sa le cumperi, decat sa construiesti un portal. Stii foarte bine cata munca ai, sau ati, depus. Si de cata munca mai e nevoie pe viitor.
6. ......... nu mai zic, ca o dam in polemica
Sa presupunem ca ai intrebat pe bune, si nu doar de link:
1. h1 = titlu? ce optimizezi?
2. 10 de h1? wow
3. 9 h4 goale?
4. ...... restu iti pot spune ceilalti membrii, ca sa nu crezi ca posteaza si ei degeaba, daca tot e consultatie gratuita pe forum.
Despre design? Cod? No comment, nu-mi permit, as fi subiectiv.
Cat despre site, Cu-i apartine? Firma? Care? Nu e bine sa fie publica? Un nr de tel? Asta daca vrei sa oferi si credibilitate vizitatorilor!
Poti citi printre randuri, dar ti-am raspuns cum am considerat eu ca e necesar, pentru "a ma afla in treaba".
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.