5th April 2011, 02:54
1 out of 1 members found this post helpful.
Cu acelasi RSS, poti sa faci sa iti apara automat fiecare postare pe Twitter, delicious si multe altele.
Pe Facebook ai o varianta draguta sa creezi evenimente si sa inviti pe toata lumea. Evenimentele poti sa le faci saptamanal, sau cum crezi tu ca e mai bine pentru clientii tai, de exemplu "Partea cea mai buna" unde alegi cea mai pozitiva remarca dintr-o saptamana sau discutie, si sa le dai posibilitatea sa voteze...
Sa auzim de bine
7th April 2011, 13:21
1 out of 1 members found this post helpful.
Optimizeaza dupa ala. In fond, nu-i atat de important sa ai niste cuvinte cheie principale, pentru ca eu cred ca tot long tail vei primi vizite. Efectul in timp (daca devine popular site-ul) va fi ca lumea o sa caute dupa parteabuna sau parteabuna.ro Sunt sigur ca cei de la vdc au o tona de trafic dupa "vdc sau viatadec**".
Eu as pune un titlu de genul: "Partea buna a lucrurilor - Hai sa gandim pozitiv" (e mai din topor... poate gasesti o formulare si mai buna), care sa fie si cu titlu de motto. Neavand nevoie de compromisuri SEO la titlu (gen: "Partea buna - Optimism - Gandire pozitiva", care nu se justifica pentru 6000 de cautari lunare), il poti face natural si estetic pana la urma.
Cat despre promovare, acolo poti folosi cele 3 kw-uri. Daca ai de gand sa comentezi pe bloguri, as pune la nume "Optimistul". Varianta asta ar reduce drastic riscul sa iti fie scos link-ul pentru spam/link-building.
Mai dau cate-un sfat
juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de
nutritie.