Citat Postat în original de Sutzu Vezi Post
Cristi, conform google keywords tool "bancuri" are o competitie slaba. Si din cate am analizat eu site-urile de pe prima pagina, chiar nu imi dau seama cum o ajuns acolo. De Social Media e drept ca nu stiu multe. Inca. Nu sunt fan, am facut o pagina pe Facebook insa nu imi dau seama exact cum sa profit de ea . Zilele viitoare voi fi un pic mai liber si trebuie sa citesc ceva articole (imi recomanzi ceva anume ? ) ,am vazut ca si aici pe forum e o sectiune dedicata acestei chestii.
1nesco, la design, sper sa imi zici ca nu iti place bannerul de sus. Zilele astea astept de la un designer un logo, cel care e acum e mai mult de probe. Mersi pentru sustinere, astept sa revii
Ti-a raspuns Alex deja de ce vezi competitie slaba. Nu isi face lumea publicitate pe adwords prin bancuri. Asta ar trebui sa te faca sa te gandesti in caz ca ai dori sa monetiezi partea aia de site cu Adsense -> incasarile ar fi modice.

Legat de Social Media, m-ai prins un pic nepregatit. Nu stiu exact ce sa iti recomandat specific, pentru ca se scrie mult junk (pentru a exploata mai departe puterea social media paradoxal) si nu prea urmaresc informatiile asa.

Insa in linii mari poti citi despre o pagina de facebook -> despre cum sa iti creezi un landing page care sa atraga like-uri -> despre cum sa iti posteze automat articolele/posturile tale (in functie de platforma ta, gasesti probabil metode de implementare).

Apoi, cauta cum sa folosesti social plugins de la Facebook. Unele iti vor fi utile, altele nu. De exemplu butonul Like/Share ar fi ideal pentru tine, mai ales daca acolo ar aparea intrebari/povestiri interesante. Ar primi mai departe like-uri -> expunere pe Facebook.

Apoi, urmareste cum ai putea sa iti faci cat mai multi fani pe FB. Cel mai usor e printr-un concurs de genul: "Da-ne like si castigi bla bla", iar bla-bla-ul e un produs atragator oferit random unuia din fani dupa o perioada de timp.

Apoi, sunt chestiuni similare si la Twitter. Daca nu te descurci in unele zone, pot cauta atunci referinte mai clare, dar cred ca la niste cautari banale pe google gasesti solutii (Important e sa stii ce nevoi ai si cred ca am acoperit, sumar ce-i drept, dar destul de bine mai sus).