Salutare, va multumesc pt sfaturi.
Bukum - am studiat keywords tool de la google dar am cerut parere mai multor persoane sa imi fac o idee faza e ca daca asi targeta numai pe dezmembrari nu sunt atatea cautari cat sunt pe piese auto de asta am intrebat.
mrjohnny - la cuvinte cheie, de genul dezmembrari in google e adevarat ca nu apar apar la cuvinte legate de piese in sine, adevarul e ca am cam exagerat cu dezmembrari in pagina si mai mult ca sigur google s-a suparat pe mine din punctul asta de vedere. Problema e ca nu am back linkuri cred ca am 10 toate . In ceea ce priveste designul o sa il schimb 100% si o sa aduc si multe chestii noi dar mai dureaza pt ca nu am timp plus ca trebuie sa formez o baza de date foarte mare cu marci modele auto, categorii piese inca studiez tecdoc sa vad cum o sa structurez grupele de piese, si altele adica vreu sa mai bag si alte sectiuni pe langa auto. Cu site map nu e problema o sa fac unul html Harta site si varianta genarata xml odata pe zi in functie de informatiile adaugate in site. Reclamele de la google l-eam pus la gramada acum oricum schimb designul .
maki - keyword stuffing 100% asta a fost testul facut de mine acum un an si ceva dar se pare ca nu a tinut o sa reorganizez si o sa fac lincurile de genul
piese-auto-bmw/ .... si asa mai departe adica structura pe foldere cu rewrite
Linkurile din foote dispar clar am alte informatii de bagat acolo...
Va multumesc pentru informatii si mai astept pareri, critici ...
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Pe langa site asta o sa mai fac cam inca 10 site-uri care sa il sustina o sa fie ceva de munca dar vreau sa ajung in primele 3 pozitii la majoritatea cautarilor cu dezmembrari.