Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Siteul meu anunturi66.ro

GTXR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Vârstă
    38
    Posturi
    143
    Putere Rep
    29

Implicit Siteul meu anunturi66.ro

Va salut,sunt nou pe aici,va rog mult daca ma puteti ajuta cu o parere despre siteul meu.Ceva minusuri si plusuri.Siteul este realizat in joomla.Eu nu ma pricep asa bine,dar am citit multe,inca nu stiu cum as putea sa fac si eu ca linkurile sa fie custom adica anuntur66/dacia/ etc stiti voi despre ce este vorba.Am incercat sa ii pun feed si sitemap dar la joomla sunt cam complicate si nu ma pricep.Iar ca seo folosesc un plugin dar nu functioneaza cum mi-as dorii eu ,in sensul ca daca il selectez sa imi arate numele la categorii apar multe cuvinte pe langa gen top:afaceri si industrie ,vanzari,editeaza anunt ,etc...Momentan sunt la pagina 5 dupa anunturi gratuite si as vrea sa mai cobor.Astept parerea voastra .Va multumesc

danP este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    19th October 2010
    Locaţie
    RO
    Vârstă
    33
    Posturi
    458
    Putere Rep
    31

Implicit

Sper sa nu o iei ca o ratutate dar mie nu prea imi place site-ul. E foarte basic, si greu de accesat. Daca nu te pricepi la Joomla de ce nu incerci alt CMS ?

Din punctul meu de vedere ai unele lucruri complet nefolositoare. Nu inteleg la ce te ajuta horoscopul ala... Daca l-ai pus ca widget pentru a ocupa spatiul, iti propun sa il scoti si sa faci textul putin mai mare. Niste imagini si un design mai modern nu ar strica. Si eu as mai face ceva, optiunea aia de search cred ca ar merge mai mare. Ca utilizator, daca as intra pe site-ul tau nu cred ca as sta sa caut prin categorii. Un search cu "dezmembrari logan" sau "skoda octavia" il gasesc mult mai folositor. Nici continut nu prea e, intai sa obtii cateva anunturi si apoi incepi partea de seo calumea (asta e cu dus-intors).

off: Inainte sa va apucati de postat, dati si voi cu buna ziua.

Bafta.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Vârstă
    38
    Posturi
    143
    Putere Rep
    29

Implicit

Salut,multumesc de raspuns,daca eram genul sa iau parerile in rautate nu il mai postam aici,ideea mea a despre site a fost ca sa fie cat mai simplu de vizualizat anunturi si de adaugat anunturi.Cu textul am niste probleme de cateva zile pe care inca nu stiu sa il rezolv,inainte aparea si unde scrie trimite anuntul pe: si la categorii(margine stanga) si jos la copryright exact cum e sus la meniu,inca nu iam dat de cap...O sa iau in calcul cu search ,sper sa dau de cineva care ma poate ajuta sa pot sa implementez la ea si judete.Despre categoriile de pe primapagina asa e scriptul nu am ce sa ii fac.Asa e nu prea e continut pentru ca siteul nu are mai mult de 1 luna si ceva.O intrebare unde ti sa parut greu de accesat in ce sens.Ideea mea a fost ca lumea sa poata posta gratis anunturi fara inregistrare sau confirmare pe mail,chiar eu am incercat sa postez pe alte siteuri si e enervant sa tot iti faci cont,confirmare pe mail,mie unul nu imi place.In legatura cu horoscopul mam gandit la un ziar,ca gasesti un horoscop,un curs valutar,o stire,etc.Astept in continuare pareri...

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Parerea mea:
    Daca vrei sa faci un director web, alege un script dedicat pt asa ceva sau alege wordpress cu o tema speciala. Joomla nu mai e "user-friendly" cum era pe vremuri
    Daca vrei sa inveti doar si nu ai planuri mari, e ok, ai inceput bine.

Sa luam partea cea mai importanta a unui proiect, pe care nu a mentionat-o nimeni pana acum.
    1. pune totul pe hartie. ce planuri ai, cata munca esti dispus sa investesti
    2. noteaza intr-un fisier xls fiecare zi si ce ai facut in ziua respectiva (link-uri, anunturi) adica noteaza evolutia in fiecare zi / eventual pune cu rosu ce ai de gand sa faci peste o saptamana, etc
    3. Rupe totul in bucatele mici, altfel o sa devii confuz. Sunt mult prea multe informatii contradictorii pana si pe forumul acesta, asa ca ai nevoie sa le ordonezi
    4. Conform cu bucatelele de mai sus, fa-ti program: o ora construiesti link-uri, o ora te ocupi de cautat module de seo, o ora promovare in alte feluri, o ora de citit articole/carti/forumuri.. na, ce ti-ai propus tu acolo
    5. Rinse&Repeat
    Trust, but verify.

danP este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    19th October 2010
    Locaţie
    RO
    Vârstă
    33
    Posturi
    458
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de GTXR Vezi Post
    Salut,multumesc de raspuns,daca eram genul sa iau parerile in rautate nu il mai postam aici,ideea mea a despre site a fost ca sa fie cat mai simplu de vizualizat anunturi si de adaugat anunturi.Cu textul am niste probleme de cateva zile pe care inca nu stiu sa il rezolv,inainte aparea si unde scrie trimite anuntul pe: si la categorii(margine stanga) si jos la copryright exact cum e sus la meniu,inca nu iam dat de cap...O sa iau in calcul cu search ,sper sa dau de cineva care ma poate ajuta sa pot sa implementez la ea si judete.Despre categoriile de pe primapagina asa e scriptul nu am ce sa ii fac.Asa e nu prea e continut pentru ca siteul nu are mai mult de 1 luna si ceva.O intrebare unde ti sa parut greu de accesat in ce sens.Ideea mea a fost ca lumea sa poata posta gratis anunturi fara inregistrare sau confirmare pe mail,chiar eu am incercat sa postez pe alte siteuri si e enervant sa tot iti faci cont,confirmare pe mail,mie unul nu imi place.In legatura cu horoscopul mam gandit la un ziar,ca gasesti un horoscop,un curs valutar,o stire,etc.Astept in continuare pareri...
    Hm, scuze am fost neclar . Nu ma refeream la cat de greu e sa scrii un anunt ci la faptul ca imi e greu sa gasesc unul => scris mai mare & search . Iar despre tactica cu "anunturi moca fara inregistrare sau confirmare", poate merge acum, dar mai incolo sa nu dai in spam. Eventual fa cumva sa moderezi tu fiecare anunt.

In legatura cu horoscopul mam gandit la un ziar,ca gasesti un horoscop,un curs valutar,o stire,etc.
    Una e in capul tau si alta in capul utilizatorului. Nu stiu daca cineva care vrea sa isi dezmembreze Loganu' consulta astrele sa vada cum o sa mearga treaba .

PS - bune sfaturile lui Dan, incearca sa iti organizezi totul.
    Ultima modificare făcută de danP; 28th November 2010 la 22:08.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Vârstă
    38
    Posturi
    143
    Putere Rep
    29

Implicit

Asa e,inainte nu aveam captcha si mi se postau niste anunturi aiurea de la buti sau ceva de genul.Da,e o idee,daca as putea sa le aprob eu cumva,sa le posteze omul dar sa nu apara pe site pana nu le aprob eu.O sa mai ma interesez.Daca cumva ma puteti ajuta pentru imbunatirea siteului platesc.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Vârstă
    38
    Posturi
    143
    Putere Rep
    29

Implicit

Ma puteti ajuta si pe mine cu niste sfaturi SEO,mai mult On page.Dupa cum vedeti siteul meu are pe frontpage multe cunvinte si linkuri.Folosesc un plugin generator SEO dar nu prea sunt multumit...daca aveti ceva sfaturi va sunt recunoscator.Momentan sunt pe la pagina 3 dupa anunturi gratuite...poate aveti un pont si pt mine

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    33

Implicit

Sunt socat de faptul ca esti pe pagina a IIIa. Am verificat si tot m-am uitat ciudat. Un motiv o sa ti-l detaliez mai jos, celalalt este acela ca ma asteptam ca nisa asta sa fie mult mai competitiva.

Nu pot sa pricep de ce faceti toti greseala asta: Keyword Cannibalization. Brandul tau este Anunturi66 nu Anunturi Gratuite. De ce repeti intr-una "Anunturi gratuite" fix in titlurile paginilor?!?
    Cu intentii cat mai bune posibile te rog sa studiezi articolul asta: Keyword Cannibalization: Dezavantaje SEO
    Poate par aberatii. S-a scris si in cartea "The art of Seo" despre asta si printre altele s-a mai scris si pe Seomoz ( vezi aici: SEOmoz | How to Solve Keyword Cannibalization ).
    Si daca tot nu-i suficient poftim din experienta proprie: ma ocupam de un site aflat undeva in deriva pe pagina a 10a pe expresia principala. Magazin virtual cu sute de pagini, toate repetau expresia cheie - desi stiam deja de KC am subestimat detaliul asta. Dupa fel si fel de imbunatatiri m-am gandit sa elimin si asta. Surpriza maxima: siteul ajunge pe a IIa pagina dupa cateva saptamani ( timp in care majoritatea paginilor care repetau expresia au fost reindexate fara expresie in titlu ). Si n-am facut alte modificari semnificative si nici linkbuilding... In momentul ala am zis WOW!!!
    Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Vârstă
    38
    Posturi
    143
    Putere Rep
    29

Implicit

Deci spui ca in loc de Anunturi Gratuite de la sfarsit unde apare in toate paginile ar trebui sa pun Anunturi66,sau decat pe pagina principala,iar pe restul sa nu fie nici Anunturi66 nici Anunturi Gratuite.

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    33

Implicit

Este treaba ta ce pui acolo. Eu sfatuiesc sa pui brandul la sfarsitul titlului paginilor de intrare ( alea care apar la cautari atunci cand omul cauta cuvintele cheie pe care optimizezi ). Si sa nu repeti expresiile cheie pe care le urmaresti in titlurile paginilor! ( ideal nici in continut ). Fiecare pagina trebuie sa aiba relevanta maxima pe un pachet de expresii unic, nu este inteligent sa ai mai multe pagini care trateaza acelasi subiect si implicit sunt optimizate pe aceleasi cautari ( induci in eroare motoarele de cautare dar si oamenii ).
    Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Nu mai incarca siteul !
    De edy12006 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 19th October 2009, 23:43
  2. se da siteul ...
    De marius_wiz în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 30th July 2009, 14:43
  3. Problema cu siteul
    De geme în forumul Google
    Răspunsuri: 4