Sunt socat de faptul ca esti pe pagina a IIIa. Am verificat si tot m-am uitat ciudat. Un motiv o sa ti-l detaliez mai jos, celalalt este acela ca ma asteptam ca nisa asta sa fie mult mai competitiva.
Nu pot sa pricep de ce faceti toti greseala asta: Keyword Cannibalization. Brandul tau este Anunturi66 nu Anunturi Gratuite. De ce repeti intr-una "Anunturi gratuite" fix in titlurile paginilor?!?
Cu intentii cat mai bune posibile te rog sa studiezi articolul asta: Keyword Cannibalization: Dezavantaje SEO
Poate par aberatii. S-a scris si in cartea "The art of Seo" despre asta si printre altele s-a mai scris si pe Seomoz ( vezi aici: SEOmoz | How to Solve Keyword Cannibalization ).
Si daca tot nu-i suficient poftim din experienta proprie: ma ocupam de un site aflat undeva in deriva pe pagina a 10a pe expresia principala. Magazin virtual cu sute de pagini, toate repetau expresia cheie - desi stiam deja de KC am subestimat detaliul asta. Dupa fel si fel de imbunatatiri m-am gandit sa elimin si asta. Surpriza maxima: siteul ajunge pe a IIa pagina dupa cateva saptamani ( timp in care majoritatea paginilor care repetau expresia au fost reindexate fara expresie in titlu ). Si n-am facut alte modificari semnificative si nici linkbuilding... In momentul ala am zis WOW!!!

Răspunde cu citat