Postat în original de
GTXR
Salut,multumesc de raspuns,daca eram genul sa iau parerile in rautate nu il mai postam aici,ideea mea a despre site a fost ca sa fie cat mai simplu de vizualizat anunturi si de adaugat anunturi.Cu textul am niste probleme de cateva zile pe care inca nu stiu sa il rezolv,inainte aparea si unde scrie trimite anuntul pe: si la categorii(margine stanga) si jos la copryright exact cum e sus la meniu,inca nu iam dat de cap...O sa iau in calcul cu search ,sper sa dau de cineva care ma poate ajuta sa pot sa implementez la ea si judete.Despre categoriile de pe primapagina asa e scriptul nu am ce sa ii fac.Asa e nu prea e continut pentru ca siteul nu are mai mult de 1 luna si ceva.O intrebare unde ti sa parut greu de accesat in ce sens.Ideea mea a fost ca lumea sa poata posta gratis anunturi fara inregistrare sau confirmare pe mail,chiar eu am incercat sa postez pe alte siteuri si e enervant sa tot iti faci cont,confirmare pe mail,mie unul nu imi place.In legatura cu horoscopul mam gandit la un ziar,ca gasesti un horoscop,un curs valutar,o stire,etc.Astept in continuare pareri...