Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 13 din 13

Subiect: Tool verificare utilizatori

alecs este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    5th February 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    38
    Posturi
    490
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Cristian Mezei Vezi Post
    Da, dar probabil ca vei avea IP-ul banat, sooner or later. Am multe Ip-uri banate.
    Am rezolvat cu seopedia intr-un mod elegant, nu-ti fa probleme de load pe server.

Citat Postat în original de der.fuhrer Vezi Post
    Alecs, sincer sa fiu, topstiri[.]net, penultimul link din serviciul tau, nici nu merita pus pe lista aia. S-a transformat intr-o forma de PLIGG in toata regula. Spamzor.

Cat priveste cirip[.]ro, mor de ras. Lasa mai bine twitter ca e "sfant", scoate toate bascaliile clonate dupa twitter.

Intentia ta este laudabila, dar recunoaste: nu prea ai ce retele sociale romanesti sa introduci in lista ta. Toate sunt "varza" din anumite puncte de vedere. No offence.
    Apreciez sinceritatea ta si sunt de acord ca foarte multe retele sociale din ro nu sunt comparabile cu corespondentele straine. Initial doream sa ma axez strict pe cele romanesti dar m-am lovit de problema numarului redus.
    Chiar daca topstiri ar fi/este un site de spam, eu nu il ajut prin afisarea acestuia in lista mea (toate au nofollow). Ca paranteza, eu lucrez la un agregator de continut unde mai sunt probleme cu spamul iar userul corina25 de pe topstiri e prezent si pe situl meu unde spameaza nonstop. Daca cu ajutorul username.ro pot sa vad imediat pe ce situri se mai plimba si spameaza sub acelasi nume nu ar fi util?
    La fel si la cirip. Intentia nu e sa promovez aceste retele, dar pot fi utile la o cautare dupa utilizatori, corect?

In rest, daca aveti/cunoasteti vreo retea sociala romaneasca (oricat de mica) as aprecia informatia
    Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de alecs Vezi Post
    Am rezolvat cu seopedia intr-un mod elegant, nu-ti fa probleme de load pe server.

Apreciez sinceritatea ta si sunt de acord ca foarte multe retele sociale din ro nu sunt comparabile cu corespondentele straine. Initial doream sa ma axez strict pe cele romanesti dar m-am lovit de problema numarului redus.
    Chiar daca topstiri ar fi/este un site de spam, eu nu il ajut prin afisarea acestuia in lista mea (toate au nofollow). Ca paranteza, eu lucrez la un agregator de continut unde mai sunt probleme cu spamul iar userul corina25 de pe topstiri e prezent si pe situl meu unde spameaza nonstop. Daca cu ajutorul username.ro pot sa vad imediat pe ce situri se mai plimba si spameaza sub acelasi nume nu ar fi util?
    La fel si la cirip. Intentia nu e sa promovez aceste retele, dar pot fi utile la o cautare dupa utilizatori, corect?

In rest, daca aveti/cunoasteti vreo retea sociala romaneasca (oricat de mica) as aprecia informatia
    Din Romania cred ca doar 2 merita atentia, Trilulilu si Neogen. Nu pentru ca ar reprezenta calitate fata de celelalte, dar pentru ca sunt mari.

alecs este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    5th February 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    38
    Posturi
    490
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Alex Dumitru Vezi Post
    Din Romania cred ca doar 2 merita atentia, Trilulilu si Neogen. Nu pentru ca ar reprezenta calitate fata de celelalte, dar pentru ca sunt mari.
    Le-am checkuit pe amandoua.
    Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Foldere, fisere, sute de mii de utilizatori
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 16th December 2009, 14:18
  2. Tool verificare Pagerank
    De startblog în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 10th October 2008, 01:52
  3. tool verificare backlinks
    De agnus în forumul SEO Soft
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 26th August 2007, 18:02
  4. Avem 100 utilizatori inregistrati!!!
    De Razvan Pop în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 28th April 2005, 15:46

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.