Salut, am si eu un blog, www.vector-eps.com si vreau sa stiu si parerea voastra legat de seo/programare/grafica. Merci anticipat pentru sugestii
Salut, am si eu un blog, www.vector-eps.com si vreau sa stiu si parerea voastra legat de seo/programare/grafica. Merci anticipat pentru sugestii
In primul rand felicitari pentru blog-ul si domeniul achizitionat. In al doilea rand, cand te gandesti la vector si eps, te gandesti la grafica, grafica vectoriala. Din ceea ce vad eu acum nu prea seamana a grafica vectoriala website-ul ci mai de graba cu un site simlpu care nu isi reprezinta domeniul de activitate cerut de domeniul sau. Daca tu ai facut aceasta tema, sau este luata de pe undeva, incearca sa intervii cu niste elemente grafice si un design cu o paleta de culori vii si intense, atat cat sa nu supere ochiul, iar logo-ul trebuie scos sincer cat mai repede pentru ca pur si simplu este aruncat acolo si pozitionat neadecvat. Ai o tona de site-uri de unde sa te inspiri, si in caz de ai nevoie de un sfat iti stau la dispozitie in limita timpului meu liber pe pm. Ar fi pacat sincer, este un domeniu cu ceva potential care merita sa ii acorzi mai multa atentie cel putin la design (pentru ca nu ma bag la programare si seo ca nu prea ma pricep). Oricum iti urez succes si multa bafta!
ora din dreapta n-are ce cauta
fiind site de grafica ma asteptam la un design mai modern
Membru fondator al societății secrete Afiliatti.
Va multumesc pentru sfaturi, dar site-ul nu este un site propriu-zis de grafica, ci mai mult de download. Stiu ca mai am buguri pe partea de grafica, dar acest skin de wordpress l-am refacut de la 0 intr-o dupa amiaza, si mai am scapari in aceasta directie. Dar din cate am observat, seopedia e un site de seo, si aveam nevoie de un review in aceasta directie.
Multumesc inca odata pentru timpul vostru.
Da, SeoPedia este un forum care are ca obiect SEO, insa pentru asta exista oameni ai online-ului care se pricep in mai multe domenii, nu doar SEO.Site-uri ale membrilor puse sub lupa
Revenind, nici mie nu-mi place design-ul, nu se mai folosesc umbre si "ziduri" intr-un design web2.0. Trebuie ceva curat, simplu si profesional.
Cu privire la partea seo on-page, nu am stat sa analizez pentru ca nu-i genul meu sa studiez site-uri aiurea, insa n-ai meta tags corespunzatoare, description nu exista, keywords este duplicat.
Permalink-urile mi se par prea greoaie, nu inteleg partea cu domeniu/index.php/%blabla% ... si multe altele.
Ultima modificare făcută de Dragos Nicu; 30th March 2010 la 19:46.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Am mai facut ceva modificari de template si grafica. Am modificat titlurile articolelor, ale pozelor, si cuvintele cheie. Am in jur de 1k uv/zi, si destul de multe linkuri externe catre mine. Si in Alexa stau destul de bine. Singura mea nemultumire e faptul ca PR`ul site-ul este 1, cam de un an de zile, si ma depaseste in acest moment ce ar trebui sa fac, sa mai creasca nitel (si ca PR, si ca numar de vizitatori.)
Este cineva care se pricepe bine la seo, si are timp sa-mi dea niste sfaturi in particular, cu ce anume ar trebui sa fac ?
Merci inca odata.
Ultima modificare făcută de zgabu; 22nd June 2010 la 13:32.
Again, revin, si am cam aceeasi problema. Ofer 300 roni pentru un audit al site-ului, si ce ar trebui sa fac concret, pentru a putea creste traficul site-ului, PR-ul, si eventualele greseli care le-am facut in site (dpdv SEO). Cine e interesat, dati`mi un mail la tudor002[at]yahoo.com.
inainte sa arunci bani pe fereastra incearca sa faci ceva content pentru blog, content text - zic .
ce zici de niste descrieri cu cateva cuvinte cheie la fiecare resursa? dupa asta ar trebui sa iti mearga mai bine .
Numai bine!
L.E. - Lasa-l naibii de PR ca nu iti da de mancare, gandeste-te cum sa cresti in google efectiv ca PR poti face si de pe ip-uri din kongokistania dar asta n-o sa te ajute prea tare in google.com.
Ultima modificare făcută de Marylina; 20th November 2010 la 00:22.
Ma joc si scriu despre jocuri, in special jocuri noi.
fisierele pe care le oferi la download sunt create de tine? nu vad nicaieri specificat care sunt autorii acestora... chiar daca sunt gratuite, ar trebui macar specificat autorul (acel disclaimer nu te scuteste de aceasta obligativitate).
din punct de vedere al design-ului mie mi se pare ca site-ul este mult prea incarcat. ce as face eu:
- as renunta la umbrele din titluri si la liniile punctate din continut si meniul de navigare
- as simplifica "sigla" care aglomereaza vizual prin acel gradient puternic si detaliile grunge - stiluri care se cam bat cap in cap si care oricum nu se regasesc in restul design-ului
- as renunta la efectul de bordura de pe imagini
- link-urile pentru descarcarea fisierelor nu sunt absolut deloc vizibile. probabil ca le-ai incadrat strategic pentru a obtine niste click-uri pentru adsense, insa nu uita de utilizatori
- etc...
din punct de vedere seo, pe langa ceea ce s-a scris pana acum as mai adauga ca iti lipseste eticheta <h1> si ca nu profiti de semantica oferita de HTML pentru a face motoarele de cautare sa-ti inteleaga mai bine continutul (care momentan cam lipseste) si ierarhia de importanta a acestuia...
mult succes!
+1 la ce a zis Marylina.O mica descriere la fiecare post in care sa bagi cateva keywords are trebui sa ajute.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)