conversii din analytics;
ianuarie 104 conversii
februarie 69 conversii
1-20 martie 45 conversii
eu cred ca nu ai cum sa compari octombrie cu ianuarie, octombrie se compara cu octombrie 2010. apoi mai e si criza, s-a mai adancit...
cred ca cei care au comandat telefonic au fost mai putini raportat la decembrie (nu mai sunt asa grabiti) , probabil daca triplam conversiile din analytics obtinem un rezultat apropiat de realitate.
sunt foarte multe variabile de luat in calcul, preturile de exemplu au fost facute dupa o analiza de 2 sapt a concurentei de pe net.
important este ca rezultatele au fost mult peste asteptarile clientului. a avut si ceva probleme de logistica, anul viitor o sa organizeze un call-center pentru 3 luni.
daca se mentin rankurile sunt convins ca vor fi mai multe conversii, tinand cont de cresterea awareness-ului site-ului si de faptul ca majoritatea clientilor au fost multumiti.
din cate am inteles din cele 9000 anvelope existente pe stoc la inceputul lui octombrie n-a mai ramas aproape nimic.. desigur o parte s-au vandut si prin canalele mainstream : retail, distributie
kleampa: cea mai buna luna de vanzari este cea in care apare prima zapada, este normal. in anii in care nu prea ninge evident ca nici anvelope nu prea se vand.
pentru vanzatorii de pneuri este foarte important ca prima zapada sa cada inainte de craciun![]()

Răspunde cu citat