Robots.txt ar trebui sa contina si Disallow:.... eventual meta tag-ul ptr roboti.. <META NAME="ROBOTS" CONTENT=" ">
Specifica frecventa cu care sa vina prin <meta name="revisit-after" content="*days">
Robots.txt ar trebui sa contina si Disallow:.... eventual meta tag-ul ptr roboti.. <META NAME="ROBOTS" CONTENT=" ">
Specifica frecventa cu care sa vina prin <meta name="revisit-after" content="*days">
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
am pus..
Pe mine ma viziteaza zilnic google-ul; daca pun revisit-after 3 zile de ex. ma va vizita din 3 in 3 zile sau e pt celelalte motoare de cautare?Chiar nu stiam de acest meta!
Pai e ptr toate. Mai ales ca nu ai specifica care roboti sa te viziteze. Deci e general.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
atunci..o data ce ma viziteaza google-ul zilnic, nu cred ca e cazu sa mai pun revisit after..mai ales ca dupa ce se introduc mai multe produse, dau resubmit la sitemap.
Am o mica problema.
M-am jucat prin os commerce si pentru o zi sau doua aveam paginile tip:
categorieprodustipprodus.html
apoi mi-am dat seama ca nu e asa cum trebuie si am facut la loc (cu greu mi-am dat seama de unde) si a revenit la tipul: categorie-produs-tipprodus.html
in schimb Googleul mi-a indexat pagini care arata categorieprodustipprodus.html si a inceput sa scada paginile indexate.Cum pot reveni la normal sa imi indexeze paginile cu cratima si sa nu ma taxeze ca pe pagini duplicate?
Later edit: culmea ca: categorieprodustipprodus.html se identifica cu: categorie-produs-tipprodus.html;deci e clar faza de duplicate content
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)