Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: script e-commerce

zuk
    zuk este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    13th September 2006
    Posturi
    375
    Putere Rep
    36

Implicit script e-commerce

caut un script e-commerce sa deschid un magazin online undeva in Februarie si ma intereseaza sa fie seo-friendly. daca cineva detine un astfel de magazin online poate imi recomanda niste scripturi. eu am gasit ceva pe hotscripts.com , si mi-a atras atentia cs-cart , un demo aici , ar mai fi osCommerce si multe altele. ce imi recomandati ? nu trebuie sa fie neaparat gratis, se plateste pentru el , nu vreau nici oferte ptr solutii custom. astept o recomandare

Craciun fericit

RedPoint Guest

Implicit

recomandare mea personala este osCommerce

zuk
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    13th September 2006
    Posturi
    375
    Putere Rep
    36

Implicit

ok , ecommerce il stiu , (pare) usor de customizat, dar este seo friendly ? ma gandesc ca specificul magazinului pe care vreau sa il deschid ar trebui sa atraga potentialii clienti din cautari + adwords

sa fiu mai exact: tutun si accesorii

RedPoint Guest

Implicit

dupa cate stiu eu, sunt unele versiuni care au un seo-friendly prin httaccess sau ceva de acest gen.
    ...uita-te la portofoliul celor de la dezibel .ro aia au facut nenumarate site-uri in Romania si foarte multe eShop-uri poate au unul care sa fie asa cu vrei tu.

ciao

zuk
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    13th September 2006
    Posturi
    375
    Putere Rep
    36

Implicit

pai e faza cu mod_rewrite , dar din cate am mai citit trebuie sa stie sa faca url-uri statice , o chestie destul de ceruta de alti oameni pe alte forumuri , dar multe threaduri sunt abandonate si fara raspuns

kevinro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    50
    Posturi
    369
    Putere Rep
    38

Implicit

Toate magazinele Dezibel sunt facute pe OS Commerce... vezi sa nu patesti asta ...
    Lucian

RedPoint Guest

Implicit

uite aici am ceva pt. tine
    ...din pacate primul rezultat este in germana, dar gasesti si in engleza multe.

Offtopic:
    Romanii nostrii nu dau inca pret 'stiintei' proprii facand un site care sa trateze doar aceasta tematica de la inceput pana la finalizare findca in Romania prin asta inca se mai poate castiga o multime de bani de la 'nestiutori'
    ...iar multi detin subdomenii pe care le numesc 'domenii' de la lx.,samd. unde-si prezinta 'firma' care te va ajuta sa obtii un 'venit' mai mare in internet si nu au posibilitati de mod_rewrite
    ...sfatul meu personal: nu da banii niciodata unei 'companii/persoane' care-ti vine cu un subdomeniu si ti-l prezinta ca fiind 'site-ul companiei mele'.
    Cine vrea bani trebuie sa detina cel putin un site propriu si acolo sa vad referentele (portofoliou) si rezultatele pe care mi le ofera mie contra cost.
    Nu un subdomeniu parlit, un PR mai mic de 4 si optimizare de 2 centi

Ontopic:
    ...in fine, informatiile sunt in germana si engleza, am vazut undeva chiar un tool online care transforma fiecare URL in unul de genul .html
    ...am sa caut si o sa ti-l trimit prin PM. Sper sa te ajute putin.

Ciao
    Ultima modificare făcută de RedPoint; 26th December 2006 la 14:40. Motiv: ...am uitat link-ul

RedPoint Guest

Implicit

@kevinro
    ...ce descrii tu acolo nu tine de cei care-ti fac site-ul ci de proprietar/administrator de site/shop

...nu poti cere de la o firma care-ti face site-ul sa-ti administreze tie site-ul findca esti otal pe langa materie.
    Hai sa fim seriosi. Daca mergem pe premiza aceasta o sa cerem in viitor firmelor care ne 'fac' un site/shop, sa ne aduca si clientii, sa tina contabilitatea si sa livreze produsele catre cumparator

Ciao

RedPoint Guest

zuk
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    13th September 2006
    Posturi
    375
    Putere Rep
    36

Implicit

multumesc redpoint. mai sap un pic. mare shop n-o sa fie dar vreau un design cat de cat acceptabil dar si un pic de ajutor din partea scriptului ptr seo , faza cu mod_rewrite

va tin la curent, acum plec un pic in vacanta si ma documentez cand ma intorc

La multi ani

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Script e-commerce?
    De Cristi G în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 26th November 2009, 20:58
  2. Pt e-commerce
    De Fium în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 3rd July 2009, 03:23
  3. Dot Commerce Scam
    De vladimir în forumul DotCommerce
    Răspunsuri: 13