felicitari Stelian!asta am zis si eu ceva vreme de gramatica pe forumul acesta (la un anunt de job) si am primit celebra replica.
SEO, inseamna mai mult decat taguri si ibl-uri, inseamna comunicare.... si gramatica face parte din aceasta
zamolx3, cand o sa-mi fac timp o sa ma uit si eu pe scannerul ala si incep sa te iau la intrebari, pentru ca si pentru mine prima pasiune a fost securitatea, dar n-am mai avut timp sa ma ocup si sa mai stau up2date cu ce se mai intampla.. cum ti-am mai zis si insist
n-ar strica un mic tutorial/un scurt info cum ar putea ajuta securitatea in SEO (de exemplu atrasi clientii si oferita increderea ca site-ul este unul sigur, ca daca isi baga cc-ul nu le va fi furat etc. te asigur ca acest lucru tine de seo, sau daca nu, cel putin tine de continuarea procesului seo.. transformarea vizitatorilor in clienti fideli si repetitivi, iar daca un vizitator are incredere in tine posibil sa devina client si repetitiv
) bineinteles cand ai timp
![]()

asta am zis si eu ceva vreme de gramatica pe forumul acesta (la un anunt de job) si am primit celebra replica. 

, pentru ca si pentru mine prima pasiune a fost securitatea, dar n-am mai avut timp sa ma ocup si sa mai stau up2date cu ce se mai intampla.. cum ti-am mai zis si insist
Răspunde cu citat

)