@ ben & krumel: Buzaul mai are inca 3 sau 4 portale care ofera informatii destul de complexe. Cu toate astea, sunt moarte. Activitatea lipseste cu desavarsire. Eu incerc sa fac o comunitate virtuala si mai putin un mijloc de informare (geografie, istorie, administratie....). Cel putin pentru moment nu sunt prioritare aceste lucruri.

Directorul web...... o sa vina dupa ce fac matrimonialele (mi-au mancat viata).
Faviconul l-am facut pe un site (add picture, add text si gata). Buba este ca mi-a crapat Firefoxu din senin si mi-a pierdut toata baza cu Favorites. Ocazie cu care am trecut la Opera.

Ca o concluzie pe care am reusit sa o trag dupa vreo luna de la "lansare". Intra lumea, se uita, isi face user, pleaca, revine, se uita, iar pleaca. Dar userul ala nu il folosesc la nimic. De ce l-o face...... nu-mi dau seama.

DPDV SEO imi merge excelent as putea spune. Saptamana trecuta eram pe locul ~ 260 si acum sunt cam pe ~70. Eu zic ca e binisor.

Off-topic:

1 - Searchul ar trebui sa functioneze si dupa cuvinte din 3 litere (search SEO), nu cred ca ar solicita chiar atat de mult serverul, mai ales ca inca nu sunt chiar atat de multi utilizatori ;
2 - krumel, sorry pentru deranjul de pe softpedia, am descoperit care era buba si acum le arat si altora

Iar am facut ditamai postu si va plictisesc.
Toate cele bune!