@ ben & krumel: Buzaul mai are inca 3 sau 4 portale care ofera informatii destul de complexe. Cu toate astea, sunt moarte. Activitatea lipseste cu desavarsire. Eu incerc sa fac o comunitate virtuala si mai putin un mijloc de informare (geografie, istorie, administratie....). Cel putin pentru moment nu sunt prioritare aceste lucruri.
Directorul web...... o sa vina dupa ce fac matrimonialele (mi-au mancat viata).
Faviconul l-am facut pe un site (add picture, add text si gata). Buba este ca mi-a crapat Firefoxu din senin si mi-a pierdut toata baza cu Favorites. Ocazie cu care am trecut la Opera.
Ca o concluzie pe care am reusit sa o trag dupa vreo luna de la "lansare". Intra lumea, se uita, isi face user, pleaca, revine, se uita, iar pleaca. Dar userul ala nu il folosesc la nimic. De ce l-o face...... nu-mi dau seama.
DPDV SEO imi merge excelent as putea spune. Saptamana trecuta eram pe locul ~ 260 si acum sunt cam pe ~70. Eu zic ca e binisor.
Off-topic:
1 - Searchul ar trebui sa functioneze si dupa cuvinte din 3 litere (search SEO), nu cred ca ar solicita chiar atat de mult serverul, mai ales ca inca nu sunt chiar atat de multi utilizatori ;
2 - krumel, sorry pentru deranjul de pe softpedia, am descoperit care era buba si acum le arat si altora
Iar am facut ditamai postu si va plictisesc.
Toate cele bune!

Răspunde cu citat