Deja se vede ca e intentionat, cautandu-mi si posturi la care n-avea nicio treaba.
Pentru raull, daca chiar ai 26 ani, imi pare rau pentru tine. Nu ma cunosti, nu stii ce fac si cu ce ma ocup, te rog sa nu-ti mai dai cu parerea despre mine, ca mai ai de mancat pana sa ajungi la statutul in care iti poti da cu parerea despre mine. Nici nu stiu ce mai cauti pe-aici sincer, degeaba esti tu inscris din 2007, ca n-ai facut nimic pentru comunitatea asta si oricum nu-ti dau mai mult de o saptamana pe-aici.
Ultima modificare făcută de Cristi G; 4th July 2013 la 13:32.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
hopa , in primul rand tu ai inceput jignindu-ma de cateva zile si avand un limbaj suburban iar si tu ai dat Bad intentionat peste tot , dar nu uita ca dai o bere la fiecare user in 2 zile imi da omul dovada de la banca am fost azi dar la 17:30 era inchis la banca.
Deci sa inteleg ca daca cineva doreste sa mai intre pe forum sa isi exprime o parere o sa vi tu si il pui la punct !! eu am in continuare o parere foarte buna despre seopedia cu toata ca tu vrei sa ma arunci , parerea mea este in primele 3 din tara , va decide Administratorul acest lucru daca voi fi dat afara pentru ca am incercat sa intru in comunitate dupa o lunga perioada.
Daca duc dovada ca a primit bani inseamna ca tot ce am spus am avut dreptate iar tu mai atacat de cateva zile asa orbeste vorbind numai prostii.
Arata-mi te rog unde te-am jignit sau am avut un limbaj suburban. Si astept cu foarte mare interes dovada de plata. Daca n-o pui, iti ceri ban?
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Dovezi de la banca extras de cont azi .
Sitetalk Auciotn Corbaci Raul.jpg
Corbaci Raul.jpg
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)