0 out of 2 members found this post helpful.
Da stiu ca trebuie sa ma opresc , astazi nu m-ai scriam nimica dar am vazut ca o scris userul : razva ca are si el cont.
M-ai duc dovezile promise si atuncea le dau pace , poate sa sterga thread-ul.
Si eu la inceput ca am auzit de la cineva de sitetalk tot asta ii spune-am ca ii teapa si tot asa ca ii nebun , stai linistit ca asa am fost si eu .
3 out of 4 members found this post helpful.

Postat în original de
raulll
Da stiu ca trebuie sa ma opresc , astazi nu m-ai scriam nimica dar am vazut ca o scris userul : razva ca are si el cont.
Si eu la inceput ca am auzit de la cineva de sitetalk tot asta ii spune-am ca ii teapa si tot asa ca ii nebun , stai linistit ca asa am fost si eu .
Mai sau M-ai | Știi să scrii?
Esti sigur ca online-ul ti se potriveste? Eu zic sa ramai la ce faci acum, pentru ca ai mai multe sanse in viata. Din toate punctele de vedere.
0 out of 8 members found this post helpful.

Postat în original de
Cristi G
Mai sau M-ai | Știi să scrii?
Esti sigur ca online-ul ti se potriveste? Eu zic sa ramai la ce faci acum, pentru ca ai mai multe sanse in viata. Din toate punctele de vedere.
Cristi las-o mai moale cu declaratile , eu cand stiam de seopedia si de forum tu nu aveai nici buletin , se vede ca esti copil inca , eu iti dau un sfat ramai la desenele tale animate in continuare.
2 out of 2 members found this post helpful.
Arata-mi te rog unde te-am jignit sau am avut un limbaj suburban. Si astept cu foarte mare interes dovada de plata. Daca n-o pui, iti ceri ban?
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
raulll
Asteptam dovezile............in romana.
3 out of 3 members found this post helpful.