Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Butoane social media

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit Butoane social media

Nu prea am experienta in social media, si am o intrebare la voi legat de acest subiect.

Care sunt butoanele social media ce ar trebui sa se gaseasca pe o pagina?
    Butoanele de genul AddThis in care sunt incluse mai multe retele de socializare sunt eficiente?

Ma intereseaza sa dea share oamenii pe ele

Eu am pus acum Like. G+, Twitter (nu cred ca are prea mare impact pe nisa sanatate si femei) si Pinterest (de incercare) si ma gandeam sa adaug si AddThis

Ma refer la .ro
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    48

Implicit

Depinde de nisa site-ului. Daca intr-adevar e un site cu informatii utile (blog, stiri itneresante, etc) si lumea ar da share, atunci merg astea de tweet, like, +1. Dar cam atat. Din ce-am observat, lumea nu da decat retweet sau like, +1 mai rar iar restul si mai rar, pe .ro. Eu zic sa ramai doar la FB si Twitter, restul sunt degeaba.. 1 stumble din cateva sute de vizitatori e irelevant, parerea mea. La fel si restul retelelor de bookmarking.

Eu personal am lasat daor Like-ul si am renuntat la toate celelalte, pt ca din zeci de mii de vizitatori lunar, doar Like-uri se dadeau. Unele articole au sute de like-uri, si 1-2 retweet-uri. Ori pt alea 2 retweet-uri nu merita sa incarc pagina. Dar na, depinde de nisa. La mine prindea bine FB-ul
    Signatura lipsa

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.816
    Putere Rep
    36

Implicit

Vorba lui tymbark, la inceput am folosit tot ce se poate dar pana la urma am ramas la facebook like, si pot spune acum dupa ce am o pagina facebook la unul din site-uri destul de popular, ajuta destul de mult o pagina facebook populara si ingrijita, daca postez zilnic pe pagina si toti fanii sunt reali veniti expre pentru continutul site-ului, atunci imi vin pe zi mai multi vizitatori din facebook decat din google, cam la o pagina cu 40.000 fani reali iti vin zilnic (daca postezi zilnic) in jur de 1000-2000vizitatori pe site-ul tau, si asa mai departe..

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.084
    Putere Rep
    62

Implicit

Pinterest merge daca ai poze multe .. in rest nu prea .. depinde mult de nisa atacata
    Eu am puse mai multe, dar singurele eficiente sunt like-ul si tweet-ul .. G+ si digg mai primesc cate un share, dar foarte rar
    Tumblr si linkedin le-am pus degeaba ..

Nici eu nu sunt expert in social media, dar parerea mea este ca ajunge like, G+, twitter ..
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    34

Implicit

Eu folosesc un set complet de butoane de social media, pentru wordpress prin pluginul digg digg . Incerc pe cat posibil sa am pentru fiecare site in parte o pagina de facebook, o pagina de brand G+, un cont de pinterest, twittter si youtube.
    Chiar daca folosesti doar tu toate butoanele, iti aduce un aport major pentru SEO. Butonul de email imi aduce multi vizitatori recomandati de cititori pritenilor lor. Butonul pentru Facebook Share imi trimte articolele direct in pagini de Facebook, grupuri Facebook, intr-un mesaj privat al unui prieten de pe Facebook si pe peretele meu sau al unui prieten. Butonul Linkedin Share este foarte valoros daca esti activ in anumite grupuri de profil, dintr-un singur click iti face vizibil articolul in grupuri Linkedin sau printr-un mesaj la prietenii din Linkedin.

Dan Bornescu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    1st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    53
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu consider ca obligatorii ar fi Email, Facebook, Twitter, Google + si Pinterest. Mie majoritatea vizitatorilor, de ce sa nu recunosc, imi vin din Facebook si Twitter, dar si aia 10-20 adusi intr-o zi de G+ sau Pinterest sunt foarte buni! Email, desi nu face parte din butoanele social media, este foarte util si destul de folosit de catre vizitatorii mei.

evolution este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    29th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    997
    Putere Rep
    38

Implicit

AddThis iti arata in cont cate share-uri s-au dat si pe ce retele. Eu as lasa un timp sa vad ce servicii sunt folosite, poti avea surprize, de exemplu multi trimit pe email sau printeaza.

crt
    crt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    Targu Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    37

Implicit

Un subiect interesant. Citeam un articol in care un tip spunea ca astfel de butoane sunt nefolositoare pt. ca majoritatea prefera sa dea copy/pase pe Facebook decat sa apese butonul de Share . Daca vorbim de Romania am putea sa facem un mic sondaj sa vedem cati dintre noi folosesc aceste butoane si cat de des.

Pe net gasiti cateve articole intersante legate de acest subiect. Ar fi utile niste teste pt. a vedea ce rezultate se pot obtine.

Improving Social & Subscription Calls to Action - Whiteboard Friday

A/B Testing Social Media to Increase & Optimize Traffic

Legat indirect de acest subiect va recomand sa cititi si acest articol care vorbeste despre butoane.

Imi cer scuze daca am depasit subiectul topicului.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Eu am implementat si un scrip ca atunci cand face Copy Paste sa se insereze automat si un link catre articolul original, dar majoritatea sterg acel link (nu situ daca si in retelele de socializare)
    La mine unele subiecte se bucura si de like-uri, am cateva articole ce au peste 200 de like-uri, am articol si de aprope 400 like-uri, dar G+ este aproape inxistent, se aduna pe tot site-ul maxim 10 G+ pe luna ( la 1 milion de afisari), din care cred ca jumatate sunt ale mele, si intr-un an de zile pe toate paginile am adunat impresionantul numar de 174 de G+, din care jumatate cred ca sunt ale mele si ale prietenilor.
    Share pe twiter nu prea am, sau cum stiu eu sa caut nu gasesc, in alte retele de socializare nu stiu.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

danielicb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    4th February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    440
    Putere Rep
    36

Implicit

Lasa butoanele pentru toate retelele astea mari, chiar daca nu sunt shareuri in ro. Pe alte retele nu sunt shareuri pentru ca nu sunt utilizatori inregistrati pe ele, pe Pinterest sunt foarte putini in ro. Asta nu inseamna ca peste 1 an nu vor fi mai multi useri inregistrati. Nu strica sa le ai, pentru ca oricum nu te incurca cu nimic.

As mai adauga si linkedin.
    SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Marketing & Social Media & Other (studiu de caz)
    De dudu_tux în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 27th June 2012, 00:21
  2. Cum sa te promovezi corect prin Social Media
    De George Ginghina în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 22nd April 2012, 16:42
  3. Integrare social media in site de prezentare
    De marti în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 16th December 2010, 13:01
  4. Integrare social media in site de prezentare
    De marti în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 16th December 2010, 13:01

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •