In aceasta seara am observat ca FB a introdus un design nou si noi statistici privind activitatea/statisticile unei pagini, din cate am vazut doar pe un cont de FB am aceasta noutate...deci probabil la unii dintre voi a aparut, la altii nu.

Află ce funcționează și ce nu funcționează pe pagina ta.
Află mai multe despre persoanele cărora le place pagina ta (fanii tăi) și interacționează cu postările tale.
Folosește statisticile pentru a planifica viitoarele postări și a decide care sunt cele mai bune modalități de a lua legătura cu ceilalți.

Mic tur:

1. Orientează-te
Overview: Obține un instantaneu al ultimelor 7 zile cu cele mai importante activități din pagina ta.
Page: Vezi cum s-a dezvoltat în timp baza ta de fani și cum se conectează persoanele la pagina ta.
People: Află mai multe despre fanii tăi și persoanele cărora le plac postările tale, adaugă comentarii la ele și le distribuie
2. Vezi cum îți crește audiența
Vezi câte aprecieri și câte anulări de aprecieri a primit pagina ta în fiecare zi și află de unde provin aprecierile - diferitele locuri de pe Facebook în care persoanele apasă pe butonul „Îmi place” pentru a se conecta la pagina ta.
3. Conștientizează impactul tău
Postările care obțin mai multe aprecieri, comentarii și distribuiri apar mai des în Noutăți și sunt văzute de mai multe persoane. Postările care sunt ascunse, raportate ca spam sau care determină anularea aprecierilor pentru pagina ta sunt văzute de mai puține persoane.
Dacă observi o scădere, consultă ceea ce ai postat în ziua respectivă, pentru a afla mai multe despre modul în care ți-ai influențat impactul.
4. Compară performanța postărilor
Înțelegerea modului în care persoanele reacționează la postările tale reprezintă un factor foarte important în procesul de creare a celui mai bun conținut pentru pagina ta. Având totul într-un singur loc, vei putea să vezi postările care se comportă cel mai bine și postările cele mai slabe, astfel încât să știi ce funcționează și ce nu funcționează.
5. Cunoaște-ți fanii
Află mai multe despre persoanele cărora le place pagina ta (fanii tăi) și persoanele care apreciază postările tale, adaugă comentarii la ele și le distribuie:

Cum se aseamănă sau se deosebesc fanii tăi de celelalte persoane de pe Facebook
Caracteristici comune ale persoanelor cărora le plac postările tale, adaugă comentarii la ele sau le distribuie.
Cateva imagini
Ataşament 2676Ataşament 2677Ataşament 2678Ataşament 2679Ataşament 2680

Comentarii:
Imi place cel mai mult faptul ca poti vedea cand sunt cei mai multi fani online, imi mai place faptul ca iti zice care sunt cele mai bune tipuri de postari.

Mie imi place!