GTopStats.com / GTop.ro este de vanzare anuntul l-am gasit pe sitepoint. uitati poate vreti sa licitatiGtopstats.com/ gtop.ro vanzare suma minima este de 600 000 $ si buy it now este 800 000 $. Liciteaza careva ...
![]()
GTopStats.com / GTop.ro este de vanzare anuntul l-am gasit pe sitepoint. uitati poate vreti sa licitatiGtopstats.com/ gtop.ro vanzare suma minima este de 600 000 $ si buy it now este 800 000 $. Liciteaza careva ...
![]()
Am site-uri (cu comunitati in spate) care fac de 4 ori traficul ala si tot nu le-as vinde cu atat.
E nebun tipu.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
poate se baga trafic.ro in seama dar nu cred ca-i va oferi cat cere... poate cel mult vreo 10,000 $...
desi il cunosc pe admin raman la parerea ca nu va obtine niciodata o asa suma![]()
este cu mult peste valoarea lui, insa nu se stie niciodata, never say never, nici nu stii de unde sare un american![]()
cat ?da unde se cred astia ? prea multe stiri citesc ei despre tranzactiile de peste ocean
![]()
Cred ca imi scot scriptul de monitorizare de la ei , ca sa le scada pretul cu 10 000 de euro !![]()
Cred ca s-a uitat la un film inainte, shit!
Site-ul dupa parerea mea valoreaza maxim 50.000$
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)