3000 de euro e ft putin pentru un site de genu. as tinde sa cred ca daca cerea pana in 100 000 $ avea sanse sa il vanda. (100 000 max bid) cred ca e vorba mai mult de publicitate, decat de o reala vanzare.
Nici eu nu cred ca vrea sa-l vanda pentru ca nu are cui !![]()
Cine arunca banii pe un site din care nu o sa scoata nimic !
netbridge nu da mai mult de 10 000 euro !
Ultima modificare făcută de romania inedit; 28th June 2008 la 20:32.
Ee, sa nu exageram totusi, merita mai mult de 10k euro. Are un sistem destul de bine definit cu toate ca exista unele buguri iar statisticile nu sunt exact, insa trebuie sa apreciem si lasa ca stiu eu cat de mult ii apreciat un site in romania, desigur asta nu ne impiedica sa ne dam cu parerea.
Butelie a spus 10k, altu a spus 100k, eu am spus 50k, fiecare cum l-o analizat. In orice caz nu ajunge la 600.000$ niciodata.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
@Mihai Gianu - bine zici .. nu e prost cel care cere
@restul - lets be real, cu sume gen 3000 euro nu faci absolut nimic, avand in vedere ca trebuie vreo 1000 numai sa tii site-ul lunar (si aici ma refer la serverele pe care sta GTop.ro - daca verificati puteti observa ca sunt mai multe)
//
@butelie - tuturor ne place cand vedem cifre mai mari pe statistici, e o treaba logica asta, dar cu ce ma incalzeste o cifra daca stiu ca nu este exacta ? Nu spun ca GTop este 100% exact, insa nu arata mai putin ca in realitate in nici un caz .. s-au facut destule comparatii intre trafic, analytics, etc si e totul ok
daca dansul reuseste sa vinda siteul cu atata, atunci e tare... dar si cel care il cumpra poate sa faca multe in viitor cu situ.. sa-i mearga doar capul
oricum suma e prea mare... poate baiatu a pus anuntul numai la incercare.. poate nu il vinde![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)