Am cateva observatii pe care m-am abtinut pana acum sa le fac.
1. Seo_clean: ce ai cu clubafaceri? Faci ce faci si arunci cu pietre in ei. Nu am nici o treaba cu ei (vezi aici postul meu), la un moment dat mi-au fost concurenti.

2. cu directoare sau fara directoare: submissionu in directoare functioneaza pana la un anume nivel si va functiona destul timp de acum incolo.

3. promovarea unui site: "construiti site-uri pentru vizitatori si acestia vor veni" (puteti sa ma citati )
Daca veti construi site-uri pentru a fi utile (si usor de utilizat) utilizatorului atunci acestia vor veni si vor reveni.
Marketarea unui produs web nu este numai SEO, SEO este doar o mica particica din efortul care trebuie depus.
Site-urile SEO only vor muri la un moment dat de la sine si nu are sens sa iti concentrezi eforturile doar in directia asta.

Am observat ca aici oamenii se impart in 2 categorii:
- seo is all
- seo is only a brick in a wall

Eu nu sunt un expert SEO si nici nu vreau sa fiu. Daca am un produs pe care vreau sa il marketez stiti ce fac? Lucrez cu un om / o companie care face seo, cu o agentie de planning strategic, cu o aagentie de media online, etc (you get the idea).
Sa zicem ca nu am bani sa fac asta. Ce fac? Apelezi la prieteni din domeniile alea. Nu am prieteni in acele domenii? Vin aici pe forum si intreb: cum ma marketez si eu mai bine pt produsul X?

In plus fata de asta: sunt o gramada de tehnici care inainte de a fi aplicate trebuie intelese.

Closing word: cred ca scopul prezentei noastre aici este urmatorul:
- sa ne cunoastem
- sa invatam
- sa evoluam
- sa ajutam (to give back)

In nici un caz nu suntem aici ca sa aruncam cu noroi si nici sa demonstram care e mai tare de aici.