Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 22

Subiect: foarte laudarosi...

Bogdan Citoiu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    39
    Posturi
    518
    Putere Rep
    35

Thumbs down foarte laudarosi...

Portal Afaceri <****@afacerist.ro> ascunde detalii 21:15 (acum 22 minute)
    către
    data 14.06.2007 21:15
    subiect Promovare firme online GRATIS.

Buna ziua,

Va anuntam ca am lansat siteul afacerist.ro- Ghidul Agentilor Economici din Romania.

DE CE va este utila INSCRIEREA GRATUITA a firmei dvs.?

Va dam cateva motive:

1. Va promoveaza afacerea gratuit. Posibilitatea publicarii de poze, servicii si chiar pagina speciala in site cu firma dvs.
    2. Fiind inscris in afacerist.ro, un catalog online cu firme din toata Romania, beneficiati de clienti noi care nu au auzit de dvs. pana acum.
    3. Site-ul este super optimizat pentru motorul de cautare Google si vom ajunge printre primii la cautarea oricarui produs pe care il produce sau comercializeaza firma dvs. ... si nu ne credeti pe cuvant: Verificati siteurile noastre pe prima pozitie in google: masini-de-vanzare.ro, soneriipolifonice.ro, retete-de-slabit.ro
    4. In cel mai scurt timp vom avea in jurul a 40 de mii de vizitatori pe saptamana ... asta inseamna mai multi oameni care se uita pe siteul nostru decat va poate oferi postul de televiziune local atunci cand platiti reclama.
    5. Asistenta gratuita din partea noastra pentru a va posta firma cat mai bine in siteul nostru.
    6. Internetul are in Romania peste 5 milioane de utilizatori... de ce sa nu profitati? .... Inscrierea este GRATUITA.

Descoperiti puterea lui Google
    Google este cel mai mare motor de cautare. In Romania majoritatea utilizatorilor de internet cauta cu ajutorul Google. Prin sistemul nostru de pozitionare in cadrul rezultatelor cautarilor firma dvs. va beneficia de utilizatorii Google. Inscrierea este gratuita si dureaza maxim 7 minute.
    Contact

*****@afacerist.ro

****@yahoo.com

0766*****

Site sustinut de:

[Anunturi auto gratuite masini de vanzare]

[Retete de slabit si retete culinare]

[Director web romanesc, Adaugare linkuri]

[Piata de publicitate online]

[Sonerii polifonice gratuite]

Webhosting oferit de:

Acest mesaj nu este SPAM. Mesajul contine contine datele noastre de identificare si reprezinta prezentarea ofertei noastre gratuite si contine instructiuni de dezabonare. Dezabonare
    am atasat si ceva imagini cu site-urile pe care le promoveaza si cu care se lauda.
    Imagini atașate Imagini atașate
    • Tip fişier: gif 1.gif (27,1 KB, 38 afișări)
    • Tip fişier: gif 2.gif (19,6 KB, 34 afișări)
    • Tip fişier: gif 3.gif (34,9 KB, 58 afișări)

danielbuca este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    13th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    47
    Posturi
    431
    Putere Rep
    37

Implicit

AAAA ... de ce ai postat imaginea aia .... mi-a crapat monitorul de la verdele ala .....

kevinro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    369
    Putere Rep
    36

Implicit

Dupa frenezia cu site-urile de anunturi, acum chestia asta cu site-urile de afaceri va ajunge boala nationala. Toti fraierii o sa creada ca pot repeta succesul lui ClubAfaceri.ro, desi e o nisa pe care exista deja cativa concurenti foarte puternici pentru locurile 2-3: eAfacere, Bizoo...
    Lucian

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    41

Implicit

Nu vreau sa par rautacios si nici sa intru in conflict cu nimeni dar dupa cunostintele mele site-urile respective par sa fie in acceasi retea de site-uri cu execom.ro, adica e vorba de acelasi proprietar...

In alta ordine de idei cred ca in domeniul asta concurenta e benefica, totusi cred ca vor avea succes portalurile strict specializate pe anumite domenii de activitate bine determinate... eu personal ma pierd la propriu in hatisul clubafaceri...

Seo_clean este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    7th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    63
    Posturi
    167
    Putere Rep
    33

Implicit Te inseli: Deja este boala nationala

Citat Postat în original de kevinro Vezi Post
    Dupa frenezia cu site-urile de anunturi, acum chestia asta cu site-urile de afaceri va ajunge boala nationala. Toti fraierii o sa creada ca pot repeta succesul lui ClubAfaceri.ro, desi e o nisa pe care exista deja cativa concurenti foarte puternici pentru locurile 2-3: eAfacere, Bizoo...
    Deja este o boala
    Sint si ei carnasieri mici si vor sa apuce o bucata de carne din gaselnita numita: portaluri de afaceri
    Am tot spus ca un portal se poate face cu 300 euro si ajunge sa ne intoxice cautarile google.
    Baietii au in plus fata de alti intoxicatori (nu mai dau nume fiindca se enerveaza) si tot codul caen, evident fara firme.
    Au 7200 pagini si max 20 firme inscrise toate pe domenii gratuite
    Ce ii asteapta ?
    Ii asteapta sezonul plin de copy/paste firme din celelalte directoare
    Apoi instalarea unui search'in search
    Apoi cererea sa iti introduci scriptul lor in site
    Apoi incep sa ceara bani.
    .......
    In ce priveste club-afaceri sa o lasam mai moale... Incalca cel putin 2 reguli banabile de Google
    .......
    Viitorul pentru carnasierii mici?
    Hai sa va spun ce se va intimpla daca lucrurile continua tot asa.
    Sa zicem ca nu ai pretentia sa te bati cu directoarele de afaceri dar
    vrei sa promovezi o afacere care vinde fum impachetat.

Faci site-ul de 5 pagini in 2 saptamini iar in urmatoarele 2 extinzi site-ul cu 5.000 de pagini de director de afaceri (cu doi negrisori elevi de liceu care dau copy/paste) avind grija ca in toate paginile sa ai prezent si fumul impachetat.
    Pui tot codul caen, pui dictionare, pui categorii: search in caen, in firme, in produse,in localitati si gata.

Viitorul pentru directoarele cunoscute
    In ce priveste directoarele de afaceri estimez ca in viitor vor ramine cele ce au redactori specializati care dau stiri originale si nu doar pastisti nocturni din stirile hotnews, capital, bursa etc. Si evident cei ce vor renunta la intoxicarea search'in
    Ultima modificare făcută de Seo_clean; 15th June 2007 la 08:52.

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    41

Implicit

Interesant punct de vedere... oricum copy&paste va fi aspru sanctionat de motoarele de indexare...

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    7th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    63
    Posturi
    167
    Putere Rep
    33

Implicit Pina la motoarele de cautare...

Citat Postat în original de tataraseni Vezi Post
    Interesant punct de vedere... oricum copy&paste va fi aspru sanctionat de motoarele de indexare...
    Pina la motoarele de cautare ei isi fac treaba gindind ca va veni o firma mare sa le cumpere directorul de afaceri cu 10 milioane de dolari
    E cel mai simplu lucru sa copiezi profile de firme de aceea prolifereaza aceste business directory
    Ii ajuta urmatoarea scuza (minciuna):
    Am textul de la Rulmentul Bragadirul trimis de webmasterii lor. Nu sunt vinovat(a) ca ei trimit acest text la toate directoarele...

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    41

Implicit

Poate putin off-topic : eu nu prea vad unde este castigul acestui copy&paste ? De exemplu si eu as fi putut teoretic sa copii continutul altor directoare si sa-l pun la mine (sau sa iau descrierea site-urilor de pe trafic.ro) dar nu vad unde este castigul... practic ce castigi ? doar "faima" ca ai 'nspe mii sau zeci de mii de pagini indexate ? Mi se pare penibil... trafic-ul nu-l poti copia si nici partea de seo... dar poti incerca... stiu si eu cateva business directory dar se complac la un trafic de cativa zeci de vizitatori pe zi si au "indexate" site-uri de genul guvernul romaniei, parlamentul romaniei, romtelecom, astral, rds, etc.

add
    add este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    27th November 2005
    Posturi
    265
    Putere Rep
    36

Implicit

vremea directoarelor a apus de mult.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    7th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    63
    Posturi
    167
    Putere Rep
    33

Implicit

@tataraseni
    Raspunsul este simplu:
    Sa apari in google la toate cautarile. Astfel ii impresionezi pe credulii ce vor sa plateasca bannere (care nu observa ca din lipsa de continut vizitatorii ies imediat din portal)

Ex: dai search pe rulmenti din ciocolata
    Ajungi la club-afaceri cu 115 rezultate diferite : 3 la cuvintul rulmenti 5 la din si restul cu referate ciocolata. (Vai ce des e folosit cuvintul referate ca keyword de agatzat )
    bullshit content
    @ add
    What ? I beg your pardon ? Sunt peste 400 milioane de directoare de afaceri functionale pe net.
    Imagini atașate Imagini atașate

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. 41 domenii foarte bune
    De iulianh în forumul Domenii
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 2nd December 2009, 19:02
  2. CTR foarte mare, castig foarte mic
    De dracosu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 13th January 2009, 16:56
  3. Foarte interesant
    De alinush în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 18th June 2007, 09:55
  4. Foarte bizar!!!
    De alextopan în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 25th November 2006, 01:19
  5. Foarte urat : vreausastiu.com
    De slobodan în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 2nd November 2006, 16:49

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •