Ca sa ma prezint sunt administratorul site-ului afternight.ro urmatorul mesaj este pentru presupusa victima adica administratorul site-ului "ecupidon.ro" "ma faci sa plang nu mai raspunzi la mesaje"
Chiar aseara ma amuzam cu un prieten pe seama ta pe bune. Azi ies si eu la o plimbare aiurea pe net si ma gandeam la tine "victima unei nesimtiri" si ce crezi ? uite ca dau de tine, nu a fost greu crede-ma. In fine ti-am explicat mai nene cum sta treaba nu eu am trimis acele mesaje si nu eu am facut acel cont. Pur si simplu acei 200 de utilizatori pe care ii am pe zi sunt "indragostiti" de site (vorba ta). Pot eu sa le interzic ceva? Te sfatuiesc sa termini cu astfel de acte, nu ai nici o dovada ca administratorul site-ului a trimis mesaje spam ... Eu am 200 de utilizatori pe zi pentru ca nu tin conturi care nu au fost accesate timp de 3 luni, le sterg. Tu in schimb ai 4000 de utilizatori pe zi majoritatea barbabiti sau femei peste 35 de ani care stiu ei ce cauta.... Am dat un search pe site-ul tau am luat doar fetele de 18 ani si zice asa "Ultima data pe site: 02-01-2006"
Mam uitat pe forum si vad ca te chinuie tare ideea asta "spam" mai bine ocupate de site-ul tau superficial. Faza ca ma doare in pix era raspuns la amenintarile tale ca ma spui la neogen
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) sa ma excluda din nush ce..
)) crede-ma ca rad cu lacrimi HAI PA DISPERATULE

. Tu in schimb ai 4000 de utilizatori pe zi majoritatea barbabiti sau femei peste 35 de ani care stiu ei ce cauta.... Am dat un search pe site-ul tau am luat doar fetele de 18 ani si zice asa "Ultima data pe site: 02-01-2006"
Mam uitat pe forum si vad ca te chinuie tare ideea asta "spam" mai bine ocupate de site-ul tau superficial. Faza ca ma doare in pix era raspuns la amenintarile tale ca ma spui la neogen
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) sa ma excluda din nush ce..
Răspunde cu citat