odata la citeva zile am obiceiul pe ecupidon.ro sa dau un search in baza de date dupa cuvinte care incep cu "www". azi am gasit peste 500 de mesaje trimise de un user catre ceilalti, mesajul era ceva gen "intra pe ww.afternight.ro, o comunitate nu stiu cum, nu stiu cum". astfel de cazuri intotdeuna ma indispun si primul impuls a fost sa sterg userul si odata cu asta s-au sters toate mesajele, adresa IP...
am trimis un mail catre webmasterul site-ului in care-i spuneam frumos ca eu consider ca "este o nesimtire si SPAM" sa faci asa ceva iar el a gasit de cuviinta sa-mi raspunda cu "bai desteptule", "ma doare in pix si de tine evident", "esti un disperat speriat mai copile, eu accept concurenta e loc pentru toti".
nu este prima data cind cineva trimite mesaje publicitare pe site insa este primul care imi si raspunde la mail odata contactat, ceilalti au avut bunul simt sa taca. ca sa citez, "ma doare in pix" de el si de site-ul lui cu 200 de vizitatori pe zi insa orice are o limita si trebuie sa se termine odata pentru totdeuna cu spamurile astea. unii muncesc sa creeze ceva iar altii se cred smecheri si vor sa profite. ce prosti suntem noi ca nu ne-a trecut niciodata prin cap sa intram pe noi2.ro, sentimente.ro sau alte site-uri dupa caz si sa ne promovam astfel. lol.

Răspunde cu citat
am observat in cautarile mele dupa "www" ca multi isi dau in mesaje adresa de mail gen
. Tu in schimb ai 4000 de utilizatori pe zi majoritatea barbabiti sau femei peste 35 de ani care stiu ei ce cauta.... Am dat un search pe site-ul tau am luat doar fetele de 18 ani si zice asa "Ultima data pe site: 02-01-2006"
Mam uitat pe forum si vad ca te chinuie tare ideea asta "spam" mai bine ocupate de site-ul tau superficial. Faza ca ma doare in pix era raspuns la amenintarile tale ca ma spui la neogen
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) sa ma excluda din nush ce..