Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: nesimtire www.afternight.ro

lixor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    11th February 2005
    Locaţie
    craiova
    Vârstă
    47
    Posturi
    415
    Putere Rep
    40

Implicit nesimtire www.afternight.ro

odata la citeva zile am obiceiul pe ecupidon.ro sa dau un search in baza de date dupa cuvinte care incep cu "www". azi am gasit peste 500 de mesaje trimise de un user catre ceilalti, mesajul era ceva gen "intra pe ww.afternight.ro, o comunitate nu stiu cum, nu stiu cum". astfel de cazuri intotdeuna ma indispun si primul impuls a fost sa sterg userul si odata cu asta s-au sters toate mesajele, adresa IP...
    am trimis un mail catre webmasterul site-ului in care-i spuneam frumos ca eu consider ca "este o nesimtire si SPAM" sa faci asa ceva iar el a gasit de cuviinta sa-mi raspunda cu "bai desteptule", "ma doare in pix si de tine evident", "esti un disperat speriat mai copile, eu accept concurenta e loc pentru toti".
    nu este prima data cind cineva trimite mesaje publicitare pe site insa este primul care imi si raspunde la mail odata contactat, ceilalti au avut bunul simt sa taca. ca sa citez, "ma doare in pix" de el si de site-ul lui cu 200 de vizitatori pe zi insa orice are o limita si trebuie sa se termine odata pentru totdeuna cu spamurile astea. unii muncesc sa creeze ceva iar altii se cred smecheri si vor sa profite. ce prosti suntem noi ca nu ne-a trecut niciodata prin cap sa intram pe noi2.ro, sentimente.ro sau alte site-uri dupa caz si sa ne promovam astfel. lol.
    Ultima modificare făcută de lixor; 11th March 2007 la 19:18. Motiv: deactivare link catre afternight.ro

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    43

Implicit

Ce te retine sa pui un filtru ca utilizatorii sa nu poata trimite mesaje continant adrese web, adrese e-mail, etc. ? Sau pune o limitare a numarului de mesaje ce pot fi trimise intr-un anumit interval...

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    11th February 2005
    Locaţie
    craiova
    Vârstă
    47
    Posturi
    415
    Putere Rep
    40

Implicit

la o limita la mesajele trimise m-am gindit si eu, am vazut ca si siteurile mari au. as putea sa pun o limita la 50 mesaje/zi mi se par destule.
    sa-si trimita adrese de mail nu vreau sa le interzic, poate vor sa continuie discutia la un alt nivel dupa ce s-au cunoscut, sa-si trimita poze intime, felicitari... mai stiu eu ce am observat in cautarile mele dupa "www" ca multi isi dau in mesaje adresa de mail gen www.nume@yahoo.com sau wwwnume@yahoo.com (desi aici sunt sigur ca cei mai multi nu o au asa). oricum filtru pe "www" nu as pune.
    cum fac totul din phpmyadmin si mai mult de 10 min odata la citeva zile nu-mi ia sa scapa de raufacatori nu prea am considerat-o o problema majora.

vreau doar sa mai adaug ca mi-am adusa aminte ca exista si copii backup ale site-urilor si am gasit azi mesajele, adresa ip de unde s-a inregistrat contul... daca va fi nevoie le voi si afisa.

Inocentul este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th March 2007
    Vârstă
    44
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

Thumbs down RE:hahhaha

Ca sa ma prezint sunt administratorul site-ului afternight.ro urmatorul mesaj este pentru presupusa victima adica administratorul site-ului "ecupidon.ro" "ma faci sa plang nu mai raspunzi la mesaje"
    Chiar aseara ma amuzam cu un prieten pe seama ta pe bune. Azi ies si eu la o plimbare aiurea pe net si ma gandeam la tine "victima unei nesimtiri" si ce crezi ? uite ca dau de tine, nu a fost greu crede-ma. In fine ti-am explicat mai nene cum sta treaba nu eu am trimis acele mesaje si nu eu am facut acel cont. Pur si simplu acei 200 de utilizatori pe care ii am pe zi sunt "indragostiti" de site (vorba ta). Pot eu sa le interzic ceva? Te sfatuiesc sa termini cu astfel de acte, nu ai nici o dovada ca administratorul site-ului a trimis mesaje spam ... Eu am 200 de utilizatori pe zi pentru ca nu tin conturi care nu au fost accesate timp de 3 luni, le sterg . Tu in schimb ai 4000 de utilizatori pe zi majoritatea barbabiti sau femei peste 35 de ani care stiu ei ce cauta.... Am dat un search pe site-ul tau am luat doar fetele de 18 ani si zice asa "Ultima data pe site: 02-01-2006" Mam uitat pe forum si vad ca te chinuie tare ideea asta "spam" mai bine ocupate de site-ul tau superficial. Faza ca ma doare in pix era raspuns la amenintarile tale ca ma spui la neogen )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) sa ma excluda din nush ce.. )) crede-ma ca rad cu lacrimi HAI PA DISPERATULE

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    42

Implicit

Aloha domnul Inocentul.

Ma indoiesc ca un user indragostit o putot face asta. Macar daca faci spam, stai in casuta ta si nu intra intre oameni si te mai faci si de ras.

I mean, faci spam asta e dar macar nu tine discutia aprinsa despre asta. Te-o prins omul, esti arat cu degetul. Daca ai facut greseala sa trimiti spamul what the heck mai ai si tupeul sa arunci cu noroi?
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    40

Implicit

Daca si asta ne zice cum si-a luat masina si yaht din spamat si ca-l doare in pix de noi ma apuc si eu de spam. Le iau site-urile la rand si trimit measaje tuturor utlizatorilor cu siteurile mele. Si va sfatuiesc sa faceti la fel cu ale voastre.

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    46

Implicit

Dupa cum ziceam si pe privat - ai ceva personal de rezolvat, incearca PM. Nu trebe sa te auda toata lumea. E imposibil sa ai asa o "dragoste" printre useri, deci cred ca ramane spam printre useri.
    Boingeanu Ben

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    11th February 2005
    Locaţie
    craiova
    Vârstă
    47
    Posturi
    415
    Putere Rep
    40

Implicit

- dupa cum spuneam, desi am sters de nervi utilizatorul respectiv si tot ce tinea de el s-a pierdut a doua zi mi-am adus aminte ca am si un backup si am gasit acolo ca acel cont fusese creat de pe o adresa ip de rds oradea (vad la rnc ca prorpietarul este din oradea), iar mesajul este urmatorul:

"Daca vrei prieteni adevarati hai si tu pe ww.afternight.ro cel mai tare site de prietenii online, un site foarte nou dedicat celor care vor mai multi prieteni ! Daca esti de gasca te rugam sa accepti aceasta invitatie, te asteptam acolo."

mai trimit utilizatori mesaje gen "daca vrei sa vezi mai multe poze cu mine intra pe ww.siteulmeu.ro sau www.noi2.ro/viewprofile..." si nu este nici-o problema, au voie, insa nimeni nu trimite peste 500 de mesaje, mesaje, se vede, cu scop clar publicitar. de-asta am si spus ca un utilizator oricit ar fi de "indragostit" de un site nu ar face asta.

- cred ca tu confunzi membrii unui site cu vizitatorii unui site. eu vorbeam de vizitatori, de moment ce nu a mai intrat de pe 02-01-2006 nu cred ca mai este contorizat de trafic.ro, este?
    referitor la ce am spus cu cei 200 de vizitatori pe zi ai site-ului tau si cei 4.000 la mine, am spus-o ca raspuns la chestia ta cu "ti-e frica de concurenta". si eu am destule site-uri cu 20 de vizitatori pe zi si nu este nicio problema, in timp vor creste

- siteul meu este superficial, asa cum eram eu in 2004 cind l-am realizat. nu l-am mai modificat deoarece este un site care nu ma mai intereseaza. mi-am dat seama ca nu este genul de site care doresc sa-l administrez, alte proiecte mult mai serioase ocupindu-mi acum tot timpul.

si, da, nu cred ca avem de ce sa ne trimitem mesaje pt. ca nu avem ce discuta. daca tu nu ai fi fost obraznic pina acum as fi si uitat problema. saptaminal sunt trimise mesaje de genul asta pe site si nu ma vezi dind fuga aici sa le afisez...

postul acesta a fost ultimul si nu o sa mai pierd nici macar doua secunde sa iti raspuns orice ar fi. daca doresti cumva adresa ip a calculatorului de unde s-a facut contul imi dai un mesaj de privat si ti-o trimit.
    Ultima modificare făcută de lixor; 11th March 2007 la 19:16.

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    40

Implicit

si de ce-i pui link aici? Ii dai IBL-uri aiurea

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    11th February 2005
    Locaţie
    craiova
    Vârstă
    47
    Posturi
    415
    Putere Rep
    40

Implicit

se pare ca daca scriu www automat il face link. acum nu mai este link. am mai modificat si un an, era 2004 si nu 2005 cind am realizat site-ul

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. La nesimtire :)
    De Robert în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 27th February 2009, 14:49
  2. cu nesimtire
    De psaico în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 18th January 2009, 02:03
  3. Nesimtire neogen
    De Cristi_XP în forumul Adsense
    Răspunsuri: 37
    Ultimul Post: 17th December 2008, 18:59
  4. Nesimtire...
    De Nica Cristian în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 25th June 2008, 12:59
  5. Nesimtire
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 8th March 2006, 07:38

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •