De la un timp in coace un "cretin" ca altfel nu-i pot spune ma spameaza pe ce site apuca, prin comenturi spam cu sutele si alte tampenii,
date spamer ip: 79.112.116.118
ISP: RCS & RDS S.A.
City: Iasi
Vrea sa stiu daca este user aici pe forum.
De la un timp in coace un "cretin" ca altfel nu-i pot spune ma spameaza pe ce site apuca, prin comenturi spam cu sutele si alte tampenii,
date spamer ip: 79.112.116.118
ISP: RCS & RDS S.A.
City: Iasi
Vrea sa stiu daca este user aici pe forum.
Tot legat de acest subiect: oameni buni, atentie mare cand angajati pe cineva sa plaseze comentarii pe bloguri. In ultima vreme circa 3/4 sunt scrise de persoane care nu stapanesc limba romana nici macar la nivel de abecedar. Unde mai pui ca scriu cate 2-3 cuvinte aruncate in dorul lelii. Acestia ajung la SPAM, bineinteles! In ultima vreme au inceput sa apara din ce in ce mai multe cazuri din acestea ...
[un mic exemplu: Data viitoare, spatuieste cu mai multe persoane cu privire la alegerea unei bateri. - top desene .com]
Ce primesc eu nu este spam de genul coment + link, e pur si simplu un talmes balmes..
Ai spus ca ai probleme cu bataria masini, eu ti-am recomandat sa te sfatuiesi cu mai multe persoane in ceea ce priveste alegerea unei bateri, nu vad ce e spam, in asta...
Marian, daca HTC ChaCha e masina, atunci no comment!
@Cristi G E o mare legatura, pentru ca intra in categoria SPAMCautati oameni care stiu sa scrie corect macar cuvantul 'comentarii' si care sunt dispusi sa scrie macar 40-50 de cuvinte la o replica, altfel: Māna īntinsć care nu spune o poveste nu primeŗte pomanć ...
@Phoenixman Ceva asemanator? Eu am primit in jur de 59 pe blogul sotiei![]()
Eu primesc comentarii de astea si cu link-ul spre google.com, bing.com, facebook.com, unele comentarii in engleza, unele in romana, dar traduse cu google translate cel mai probabil, deoarece suna penibil... totusi nu inteleg care-i smecheria de url-ul este spre google, bing, etc... care-i logica? Si nici n-au alte link-uri in comentarii... e ca si cum ar incerca sa obtina vreo penalizare pt aceste site-uri![]()
Signatura lipsa
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)