Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Cumpar Review-uri pe bloguri

barosanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th February 2007
    Posturi
    728
    Putere Rep
    34

Implicit Cumpar Review-uri pe bloguri

salut
    vreau sa platesc pentru review-uri ale unu site de haine pe blogurile voastre-nu conteaza domeniul de activitate al blogului

300-400 cuvinte, 2 linkuri in review ( fara no-follow pe ele), nu ma intereseaza PR blogului si sa nu fie specificat nicaieri ca este un review platit. Vreau ca blogul sa fie activ si sa aiba macar cateva luni la activ.
    vreau ca review-urile sa fie permanente, pertinente si sa fie aprobate de mine inainte de publicare - nu va fi modificat, ci doar verificat pentru a ma feri de glume proaste

Plata prin paypal-de preferat- sau transfer bancar
    astept oferte pe private
    multumesc

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th February 2007
    Posturi
    728
    Putere Rep
    34

Implicit

inca mai astept oferte..am primit cateva dar vreau mult mai multe
    e asa greu sa scrieti 400 de cuvinte?
    sau e lumea plina de bani pe aici?

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    51

Implicit

Citat Postat în original de barosanu Vezi Post

nu conteaza domeniul de activitate al blogului

sa nu fie specificat nicaieri ca este un review platit.

vreau ca review-urile sa fie permanente, pertinente si sa fie aprobate de mine inainte de publicare
    Cam 3 conditii care descalifica din start orice blog care se respecta.

Si da, unii au destui bani pe aici.
    Ultima modificare făcută de Nic; 14th November 2007 la 22:43.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th February 2007
    Posturi
    728
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Nic Vezi Post
    Cam 3 conditii care din start descalifica orice blog care se respecta.

Si da, unii oameni au destui bani pe aici.

de ce le descalifica?
    daca poti justifica ce vrei sa zici, fa-o
    daca nu, ...mai bine...

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    51

Implicit

nu conteaza domeniul de activitate al blogului

Cum sa nu conteze domeniul de activitate al blogului? Daca eu am un blog despre internet marketing sa zicem, ce o sa zica lumea cand intra pe el si vede un articol despre haine? Sau daca eu am un blog despre sport, pariuri sportive, etc.. si vine lumea si vede un articol despre haine, ce parere crezi ca or sa aiba?
    Orice blog care se respecta publica informatii din nisa lui de activitate, nu o sa publice orice zboara pe piata numai pentru un review platit, sa fim seriosi.
    Singurii care or sa accepte review pe blogul lor, desi subiectul blogului e total diferit, or sa fie cei care probabil nu au facut nici un ban pe net, si or sa vada asta ca o "oportunitate extraordinara"
    Daca ar fi vorba de un blog despre moda, despre haine, etc.. atunci da, ar merge un review acolo, dar sa zici ca nu conteaza subiectul blogului mi se pare absurd.

sa nu fie specificat nicaieri ca este un review platit.

Sa fim seriosi, daca nu specifici ca e un review platit, iti inseli intr un fel cititorii. Mai toate blogurile care au reviewuri platite anunta ca e un reviw sponsorizat, pentru ca oamenii sa stie. Nu e ceva rau intr un review platit, dar faptul ca incerci sa ascunzi acest lucru iti scade din credibilitate. Ca sa nu mai zic ca va fi evident ca e un review platit in momentul in care subiectul blogului e total diferit, vezi punctul 1. Ma rog, acum fiecare blogger are eticile lui, dar majoritatea celor care se respecta, ca sa nu zic ca aproape toti specifica daca reviewul e sponsorizat sau nu.

vreau ca review-urile sa fie permanente, pertinente si sa fie aprobate de mine inainte de publicare

Deci asta cu aprobarea de tine inainte de publicare mi se pare chiar sclavie. Daca sponsorizezi un review, atunci ai macar demnitatea sa il lasi pe blogger sa isi exprime propriile pareri despre el. Aprobate de tine mi se pare absurd, oricine ar accepta asa ceva e clar ca nu are habar de bloguri. Sa inteleg ca tu nu ai vazut reviewuri platite si negative pana acum? Mai citeste prin afara si o sa vezi destule exemple.

Poate nu am inteles eu bine ce ai vrut sa zici, daca tu il platesti pe om pentru ca iti face review, indiferent daca e negativ sau pozitiv si apoi decizi daca trebuie reviewul sa fie publicat sau nu, atunci sa zicem ca ai avea dreptate.
    Dar din exprimarea ta eu am inteles ceva in genul ca omul iti face review, tu il verifici, si daca nu iti convine il refuzi nerecompensand omul pentru efortul depus de a iti face reviewul, fie el si negativ, atunci mi se pare de a dreptul deplasat.

In fine,nu voiam sa fac thread hijacking, probabil ca nu avea rost postul asta aici, dar mi-am dat si eu cu parerea, cand am vazut ca esti asa nerabdator sa primesti opinii (al doilea post a venit la un interval relativ scurt de timp, nici nu avusesera oamenii timp sa iti citeasca oferta)

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th February 2007
    Posturi
    728
    Putere Rep
    34

Implicit

1. nu am vrut sa restrang si mai mult nr de bloguri. In functie de blogul respectiv, as fi acceptat sau nu oferta.
    2. nu e batut in cuie...m-ai intrebat inainte daca e musai sa nu se specifice?
    nu...e mai simplu sa dai cu pietre
    3.Am specificat clar ca nu voi schimba postul ci vreau sa stiu inainte daca postul are vreo legatura cu siteul meu sau e facut in plesneala.
    Nu ai vrea sa stii asta?
    Nu am spus ca il vreau pozitiv, ci pertinent si la obiect!!
    Din nou, puteai intreba daca te interesa cu adevarat...dar neh
    e mai simplu sa te dai rotund...mai ales degeaba
    eram sigur ca postand un asa anunt la asta se va ajunge...cineva sa vada opresiunea si sclavia unde nu are nicio legatura..

SorelMihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    29th September 2007
    Locaţie
    Hateg, RO
    Vârstă
    32
    Posturi
    116
    Putere Rep
    32

Implicit

Recenzia e recenzie.
    N-ar fi mai bine să-ţi faci o listă de bloguri din nişa produsului tău, să vezi care cum scrie, care cum are influenţă în rândul consumatorilor de produse din nişa respectivă şi să-l plăteşti să-ţi facă o recenzie obiectivă, distantă?
    Nu asta e ideea?

Dacă ai o undiţă şi e bună, un blogger ce vorbeşte despre pescuit îi face o recenzie pozitivă, cititorii blogului bagă în seamă recenzia pentru că ştiu că autorul se pricepe, probabil cumpără sau dacă nu recomandă şi ei undiţa mai departe.

Ce faci tu acolo e să cumperi oarecum bloggeri, neinteresându-te de nişă, nespecificând că recenzia e plătită, cu o verificare (să fim serioşi, ştim toţi ce înseamnă asta).

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    45

Implicit

Stand stramb si judecand drept cam are dreptate Nic... Insa tind sa te inteleg si pe tine...

@Nic: Review-ul este pt site nu pentru produsele comercializate. Deci, fiind un review despre siteul respectiv cred ca sunt cativa pe aici care ar avea ce sa spuna despre el.

Eu cred ca as putea sa te ajut cu un review despre site, despre magazinul online in sine, NU si despre produsele comercializate, in urmatoarele conditii:
    1 - Specificam ca este un review platit
    2 - Iti asumi responsabilitatea ca vor fi punctate si plusurile si minusurile
    3 - Vei vedea pentru prima data articolul publicat, nu inainte, si nu ai dreptul sa intervii asupra continutului

Eu imi asum responsabilitatea ca va fi un review CORECT. Nici mai mult nici mai putin. Evident, va contine un link si chiar si o sigla.

Pe acest blog mai exista material related la e-commerce si alte siteuri.

Deal or not?
    Ultima modificare făcută de Toto; 15th November 2007 la 00:18.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th February 2007
    Posturi
    728
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de SorelMihai Vezi Post
    Recenzia e recenzie.
    N-ar fi mai bine să-ţi faci o listă de bloguri din nişa produsului tău, să vezi care cum scrie, care cum are influenţă în rândul consumatorilor de produse din nişa respectivă şi să-l plăteşti să-ţi facă o recenzie obiectivă, distantă?
    Nu asta e ideea?

Dacă ai o undiţă şi e bună, un blogger ce vorbeşte despre pescuit îi face o recenzie pozitivă, cititorii blogului bagă în seamă recenzia pentru că ştiu că autorul se pricepe, probabil cumpără sau dacă nu recomandă şi ei undiţa mai departe.

Ce faci tu acolo e să cumperi oarecum bloggeri, neinteresându-te de nişă, nespecificând că recenzia e plătită, cu o verificare (să fim serioşi, ştim toţi ce înseamnă asta).
    din pacate la noi in tara nu exista bloguri pentru ce categorii vreau eu...sunt multe bloguri generale
    de aceea nu am vrut sa restrang inutil aria...e si asa foarte restransa
    am precizat clar oameni buni...vreau un review personal, pertinent si la obiect
    nu neaparat pozitiv....si nu modific cu nimic postul..nici nu as avea cum nu?
    ce mai despicam atat firul in 4?
    nu stiu de ce eram sigur ca la asta se va ajunge...poate pentru ca vad ce se scrie toata ziua pe forum si ce repede lumea se simte jignita si atacata..

toto: vorbim pe privat

mike_ppc este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th September 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    839
    Putere Rep
    34

Implicit

Nu stiu de ce atatea comentarii pe aceasta tema. Mie mi se pare clar ca omul incearca sa faca linkuri si trafic pentru un site, unde probabil are anumite interese. Este si asta o modalitate de online marketing, alaturi de seo si sem.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cumpar review-uri pe blog
    De SeerKan în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 22nd March 2010, 04:28
  2. Cumpar review cu link
    De Popescu Marian în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 13th May 2009, 15:58
  3. Cumpar Articole pe Bloguri
    De SellDomain în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 2