Salut...sunt un graphic designer asociat la o firma de publicitate in Italia.
Am nevoie de ajutorul unui ( unor ) web designer( i ) pentru realizarea catorva situri. Ca sa va dati seama de volumul de munca va pot spune ca pentru moment am de realizat trei situri in Html ( destul de simple ) si un altul e-commerce (max. 200 produse), avand preventivate altele doua ( din care unul o multinationala ), in conditiile in care nu se trage tare cu marketingul pe partea web. Cum vrem sa atacam si sectorul de firme mijlocii-mari si mari as avea nevoie si de suportul unor specialisti care sa "stie" ( tehnologie, web marketing ( pentru clientii care doresc - se plateste aparte ), si timpi de productie pe cat posibil cat mai mici ).

Tot ceea ce tine de grafica, copy, foto voi realiza eu ( deocamdata ), rolul vostru e sa implementati codul. Siturile trebuie sa fie optimizate "la maxim" in ceea ce priveste continutul ( timpi de incarcare ) cat si pentru motoare.

Daca este cineva interesat intr-o colaborare (detaliile le stabilim impreuna, alegeti voi modalitatea de plata...la proiect, sau o modalitate care va convine voua ) il rog sa-mi scrie direct pe adresa remotorero@yahoo.com.

besix.com - albiniefontanot.com - cine le-ar poate face e considerat ca "stie"

PS : prefer sa pierd timpul cu o persoana serioasa desi nu f. experta decat cu una care le stie pe toate dar nu ofera nimic concret.

Toate cele bune !