de ironii ieftine suntem toti capabili...ramai cu ignoranta ta
de ironii ieftine suntem toti capabili...ramai cu ignoranta ta
eram foarte serios
si pana la urma.. ironii sau nu.. eu am o parere pe care o argumentez.. bine sau nu (dar cum nu mi-ai contrazis argumentele se pare ca bine)
tu ai o parere diferita.. pt care insa nu ai argumente..
o astefel de parere nu valoreaza mare lucru pt mine.. asa ca te rog din nou sa argumentezi daca vrei sa iti consider parerea.. daca nu.. lasa-ma cu ignoranta mea si nu mai comenta legat de ce zic
numai de bine,
ce ai vrea sa iti argumentez? ca nu toti sunt web designeri si cumpara servicii/produse in functie de cum arata siteul?
si ca un site poate vinde si urat ca naiba?
daca ai nevoie de argumente pentru asta...
aa.. asta e altceva.. sunt de acord ca un site foarte urat poate sa vanda.. un produs pe an..
eu vb aici de niste parametri decenti.. si in plus tipul avea planuri mari pt situl ala
si da.. am nevoie de argumente pt a intelege ca un site urat, fara continut, greu accesibil, etc.. poate vinde mai bine sau comparabil cu unul similar (adica ambele situri vand acelasi tip de ciocolata) care arata cel putin dragut, are continut suficient si este bine organizat si accesibil
de la televizor sau din auzite e usor de vb
vreau sa-l anunt pe gabriel.stancu ca se cam inseala , eu am sa zicem 10 vizitatori pe zi si cam 5-6 contracte pe saptamana ceea ce inseamna un super randament adica cam 10 % din vizitatori cumpara produsul. Alta chestie e ca nu cred ca a vazut ce are concurenta mea , ce site-uri au ma refer. Eu cred ca daca voi investii in promovare voi castiga destul de bine .
merci , am sa ma straduiesc sa cresc randamentul
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)