OK am inteles , asa voi face , ma gandesc si la un al doilea site cine stie .
OK am inteles , asa voi face , ma gandesc si la un al doilea site cine stie .
clientii au zis ca le place situl? sau au zis asa din politete pt ca oricum erau interesati de servicii si habar nu aveau ce e ala internet?
si bunicului meu ii place orice ii arat la calculator si vrea sa scape cat mai repede de intrebarile mele din domeniu si sa treaca la alte lucruri familiare lui
oricum, bafta cu traficul (daca reusesti sa ai 100 de vizitatori pe zi fara spam sa ne zici si noua)
nu sunt sigur cui te adresezi.. dar daca mie.. te intreb eu..
cine angajeaza un clovn? in majoritatea cazurilor raspunsul include: mami, tati, bunicu', bunica
daca mai adaugi ca el vrea sa fie angajat de pe net.. atunci raspunsul e simplu.. targetul lui e "bunicu' pe net"
cred ca prin ce am zis mai sus am facut diferenta in un web developer si target si intrebarea mea pt el era daca acel client care i-a zis ca ii place situl i-a zis in cunostinta de cauza sau doar asa sa scape
numai bine,
asta nu pricepi tu... unui eventual client nu trebuie sa ii placa siteul pentru a fi multumit de serviciu/produs/oferta
eu la asta m-am referit...daca vinzi servicii de web design, iti trebuie un site beton....dar daca targetul tau nu sunt oameni care stau toata ziua pe internet, designul siteului tau nu iti va pierde potentialii clienti
sa presupunem ca te duci la supermarket.. intr-o tara straina.. unde nu cunosti marcile.. si vrei sa cumperi un produs.. si ai de ales intre 2 produse cu acelasi pret si aceleasi specificatii.. numai ca unul e ambalat in hartie de ziar si altul are un ambalaj frumos, colorat, ordonat, etc - pe care il alegi?
sau altfel.. te duci la supermarket.. si vrei sa cumperi o ciocolata.. si gasesti pe raft 2 bucati.. una cu ambalajul patat si alta cu ambalajul turtit.. pe care o cumperi? (eu unul ma duc la alt supermarket)
asta e unul din punctele de vedere ale unui client..
alta problema ar fi.. daca tipul asta nu e capabil sa ambaleze o ciocolata.. de ce sa am incredere ca poate sa produca o ciocolata buna? (asta in conditiile in care nu am gustat inainte ciocolata - pt ca daca am gustat si mi-a placut.. a doua oara il sun direct sa o rezerv.. nu intru iar pe site sa caut numarul de telefon)
ca sa nu mai vb de organizarea informatiei si de usurinta cu care ea poate fi accesata de "bunicu'".. care nu prea le are cu calculatorul - daca nu exista pana si vizual bine definita butoanele si prezentata informatia pt a fi usor de reperat si inteles.. poate sa ii placa lui foarte tare ciocolata.. ca nu stie cum s a o comande
ar mai fi si altele.. dar astea mi se par minim necesare ca sa poti vinde
daca ai argumente prin care situl lui actual poate vinde ciocolata.. sunt deschis discutiei
numai bine,
Total gresita afirmatia. Uneori cei fara experienta sunt mai pretentioti decat cei cu experienta pe internet. In marea majoritate a cazurilor designul vinde produsul sau serviciul. Prima impresie conteaza pe web. Daca pui acum un analytics pe site cred ca 80% pleaca dupa ce intra fara sa navigheze.
Edit:
Targetul sitului e sa converteasca vizitatorii in clienti. Ce te faci daca ajungi la 100-200 unicii pe zi (promovare masiva) si ai conversie de 0.00002 Iti cam pui intrebari atunci sau inainte cand poti macar sa convertesti 0.02 la newsletter si 0.002 la clienti?
Ultima modificare făcută de Marius Mailat; 14th September 2007 la 16:10.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
restul de 20% fiind noi cei care il studiem tehnic.. fara sa cumparamDaca pui acum un analytics pe site cred ca 80% pleaca dupa ce intra fara sa navigheze.
sa intelegem ca ai alte situri care arata fooarte prost si totusi vand fooarte bine?
arata-ne si noua sa invatam
ps. vezi ca linkul din semnatura duce catre un site care sigur nu vinde - nu are cum.. uite ce zice:
"Warning: require() [function.require]: URL file-access is disabled in the server configuration in /home/ecazarir/public_html/index.php(169) : eval()'d code on line 6
Warning: require(http___www_linkworth_com/act/partner/links/inclusion_links.php?prt_website_id=14793&prt_websi te_link_placement_location=3&prt_website_link_plac ement_id=31344&link_format=2) [function.require]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/ecazarir/public_html/index.php(169) : eval()'d code on line 6"
bafta,
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)