Am mai emis si eu o parere, dar cred ca e in alt thread.
NU te apuca de promovare pana nu refaci siteul. Sincer. Nu are rost, mai rau iti faci.
Am mai emis si eu o parere, dar cred ca e in alt thread.
NU te apuca de promovare pana nu refaci siteul. Sincer. Nu are rost, mai rau iti faci.
ok . multumesc de pareri , voi tine cont de ele si am sa modific lucrurile rele de pe site . in alta ordine de idei sa o luam altfel , structura site-ului eu am ales-o , culorile tot eu le-am ales , aceste lucruri nu se vor schimba. Pozele vor fi inlocuite , link-urile de jos le voi scoate , la bannere vor fi unele de la firme cu profil apropiat , la sectiunile gen " locuri de joaca " " gradinite " etc le voi umple . Ideea e ca eu vreau ca acest site sa creasca , in timp voi investi foarte serios in el .
Repet cine ma poate ajuta pt trafic si PR cu mare placere colaboram.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Salutare,
In primul rand hai sa vedem daca am inteles bine ce vrei sa faci tu. Faci un site pe o nisa care sa aduca vizitatori deja targetati pe nevoile tale (potentiali clienti).
Ideea este super si te felicit; deasemenea, nisa aleasa va fi in curand foarte HOT in punct ro.
Considerand ca presupunerea de mai sus este corecta va invit sa cititi mai departe ce am de zis.
Nu vreau sa iti dau sfaturi fa aia sau fa ailalta acum dar urmeaza.
Acum vreau sa iti spun cate ceva despre inceputurile mele in online, acum mult timp.
Prima mare greseala pe care am facut-o eu la primul proiect lansat de mine a fost sa cred ca daca imi place mie si eu ma descurc foarte bine in utilizarea lui atunci toti vizitatorii vor considera la fel. Greseala asta m-a costat mult.
Mai departe: eu sunt in targetul tau deci sunt un potential client. Eu, daca intru acum pe site-ul tau si vad cum este nu voi mai intra niciodata pe el. De ce? Pentru ca am sa il pun in black list.
Hai sa iti spun cum functioneaza black list si white list in privinta site-urilor in mintea oamenilor:
- daca intrii prima oara pe un site foarte usor il poti incadra in black list; cealalta optiune este sa il pozitionezi neutru; neutru inseamna ca daca site-ul iti mai iese in cale vei mai intra pe el.
- daca un site este neutru in mintea utilizatorului este posibil, dupa multe reveniri pe site, ca site-ul sa intre in white list dar la cea mai mica greseala el poate intra oricand in black list
- iesirea din white list: se intampla greu dar se intampla in general prin inlocuire
- iesirea din black list: se face extraordinar de greu, mai ales luand in considerare ca in ziua de azi ai de unde alege.
Tu, in momentul de fata, ai nevoie de un consultant care sa faca o analiza, care sa iti spuna ce sa faci si tu chiar sa faci ce iti spune.
Multe din lucrurile spuse aici sunt bine intentionate si ar trebui sa tii cont de ele.
Mai mult, eu as fi dispus sa te sprijin, pro bono, pe tot parcursul proiectului tocmai pentru a-ti demonstra ca ce am spus mai sus este perfect adevarat. Cred ca mai sunt oameni aici pe forum care, din diverse motive, ar intra in aceasta echipa de consultanti care ar lucra pentru tine pe parcursul acestui proiect, pro bono bineinteles.
Ce zici?
blog Daniel Buca
Daniel a pus punctul pe I
Parerea lui Seo_duru este asta:
Ideea site-ului e de nota 9,75
Realizarea grafica si arhitectura de navigare este de nota 5 (cu indulgenta)
Cu un SEO de nota 10 media generala ar fi 7,60 in cel mai bun caz
Grabeste-te sa ii asculti pe cei de aici pentru ca altfel, curind altcineva va lua gratuit ideea ta de 9,75 va face un layout de 9 si un SEO de 10
Panimaesh ?
Entrepreneurship & business research
Daca arata ca o ratza, se misca si macane ca o ratza, atunci sigur este o ratza.
Eu sunt deschis propunerilor , eventual daca cineva se baga ca partener in acest proiect... momentan eu am pe cineva care se " ocupa " de site dar vad ca rezultatele lui sunt contestate.
Se "ocupa"? In ce mod? Cu siguranta nu la partea de credibilitate, design, promovare.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Pai el de design , promovare , si continut se ocupa.
Eu am sa ma opresc sa iti mai dau sfaturi. Se pare ca ceea ce spunem noi aici nu are nici o importanta. Daca pe mine nu ma crezi, poate pe ceilalti care au postat.
Renunta la ce faci acum, incepe de la 0 cu un profesionist. Situl este execrabil de urat si fara nici un viitor daca nu este desenat, codat si optimizat cum trebuie.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)