UPDATE:
Am facut o noua modificare la program, nu mai este nevoie sa impartim listele cu cele 2 tipuri de grupuri.
Toti cei care doresc update-ul .. skype/mail/PM me.
UPDATE:
Noua versiune include urmatoarele functii:
- grupurile sunt selectate automat, indiferent de tipul acestuia programul face publicarea ( nu mai este necesara setarea a 2 fisiere cu grupuri distincte )
- am adaugat posibilitatea de a seta mai multe mesaje de postat, programul alege random unul din mesaje si il posteaza
- setarea timpului pe toata durata unei singure postari
Aceasta modificare va ajuta sa aveti sanse tot mai mici sa fiti banati de catre Facebook, avand postari diferite ( momentan fac inca teste ) am observat ca reach-ul este ceva mai mare, dar repet inca fac teste si pregatesc dovezi pentru acest lucru.
Noul UPDATE functioneaza perfect, mi-a usurat munca, tinand cont ca grupurile se schimba zilnic.
Pentru mine a meritat fiecare cent.
Multumesc si recomand acest tool !
Nu stiu daca ati avut si voi aceeasi problema ca si mine, insa eu m-am luptat ceva sa descopar cum controlez imaginea afisata de Facebook si implicit textul. Am descoperit ca pluginul SEO by YOAST are o optiune care ofera posibilitatea controlului acestor elemente. Probabil ca nu v-ati confruntat cu asta, dar daca ati facut-o, asta este rezolvarea.
Si pentru mine merita fiecare cent aplicatia lui Maxz![]()
Ofer servicii de content writing !
Foarte utila. Recomand!
Sunt interesat de scipt, ti-am trimis PM!
Din pacate scriptul nu mai functioneaza de o saptamana si ceva, iar MaXz nu mai raspunde la mail-uri. Au fost iar ceva update-uri si modificari pe la Facebook, au schimbat cate ceva si la Facebook Ads. Am vazut ca nici alte scripturi cu care se posta automat nu mai functioneaza. Probabil e o problema generala.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Va salut, am fost plecat zilele astea.. Imi cer scuze celor care nu au primit un raspuns. De maine o sa primiti toti cei care ati cerut noua versiune, iar pentru cei care doresc sa il achizitioneze comunic ca aceasta versiune merge perfect si ca maine o sa primiti toti ceea ce ati cerut.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)