Salut, mai este de actualitate? Sunt interesat.
Salut, mai este de actualitate? Sunt interesat.
Inca mai este valabil anuntul.
Offtopic: tin sa mentionez ca plata de azi inainte va fi realizata doar in avans ( chiar si pentru userii vechi de pe forum )
Un user beneficiaza de program chiar daca nu "si-a platit datoriile", mai astept inca 72 de ore pana sa fac public numele ( mai pleaca lumea la mare, munte etc etc) si nu as vrea sa starnesc vreun scandal fara motiv.
Ontopic: sunt in teste cu noua versiune, am adaugat urmatoarele lucruri:
- setarea timpului intre postari
- setarea mesajul "descriere + link"
- include atat grupurile clasice cat si cele dedicate vanzarilor de produse
- crearea unor liste de grupuri ( util pentru cei ce doresc sa posteze doar in anumite grupuri)
Toate acestea se pot realiza dintr-o pagina de control !
Programul este in continuare disponibil, au fost facute cateva din modificarile prezentate mai sus.
Pret special pentru weekend ... 10 euro pentru primii 3 care lasa un post (si ulterior il cumpara) !
Daca mai este valabil la 10 euro iau si eu unul, multumesc!
Sunt interesat. Trimite-mi pe PM datele (și un demo). O seară bună!
Am raspuns tuturor, in continuare valabil.
Dupa N colaborari reusite, anunt ca programul este in continuare disponibil.
Pentru mai multe detalii, astept PM.
Buna seara stimati colegi,
Facebook a facut ceva modificari in site.. asadar cei care au achizitionat mail/skype me .. sa va trimit noua versiune.
Am tot încercat sa aflu detalii despre script si nu mai am rabdare pana soseste Max acasa pe seara, intrebare pentru cei ce folosesc scriptul: se pot posta 3 -4 poze + un text sau doar text + link ?
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Eu nu am incercat sa postez decat in varianta text + link (iar previzualizarea pozei se prelua din siteul meu). Daca introduci in facebook linkul catre o poza, aceasta se afiseaza automat, deci ar trebui sa mearga. Nu mai am instalat softul ca sa pot testa, insa iti pot zice ca este foarte bun si isi merita toti banii (suma chiar e infima pentru asa ceva).
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)