Ai punctat perfect in ceea ce priveste oferta mea.
De fapt acelasi lucru l-am scris si eu in primul post.
Creez conturi pe platforme free si postez articole unice create de mine. 5 euro, mai nou 4
In celalalt post am spus la ce cred ca sunt bune.
Nu vreau sa degenereze in cearta acest post, ci dimpotriva cred ca pot fi generate cateva informatii utile.
Am sa corectez afirmatia mea si am sa precizez ca ofer diversificare de linkuri, pe platforme free, care spre deosebire de ip-urile tip statistici sau directoare, pot fi transformate in linkuri de calitate. (poate cineva merge mai departe si imi solicita sa postez saptamanal sau lunar pe acele platforme)
Ai dreptate ca atunci cand cumperi pe in
PR 1 ai ceva, comparativ cu un cont nou creat. Dar de ce dupa cateva luni pagina cu advertorialul are in continuare PA1 ? inseamna ca nici aceea nu primeste nimic de la un site cu
PR 1. Aici nu vreau decat parerea ta. Daca nu transmite indexul nimic, atunci in afara de un eventual .ro care e diferenta intre web 2 si PR1? Repet, ma intereseaza parerea ta.
In ceea ce priveste comparatiile cu alte resurse gratuite, cred ca exista o mare diferenta intre un link contextual venit dintr-un post de 450 cuvinte comparativ cu linkuri venite dintr-un comentariu unde mai exista alte cateva sute de comentarii cu link, sau cu linkuri din directoare de linkuri unde apare cel mult o descriere de 30 cuvinte langa alte cateva zeci de alte linkuri.
In ceea ce privese garantia de care spui, in cazul unui site PR1, nu stiu daca se poate vorbi de garantie. Imi fac maine un site, bag 100 directoare de linkuri si 50 web 2, am noroc sa prind un update de
PR si prind un
PR 1. Inseamna ca eu ofer garantie? Pentru ca peste jumatate de an mai bag siteul in 4000 de dir de linkuri si 10000 de comentarii autoaprove si sunt penalizat, existand riscul de a transmite penalizarea. Cati dintre cei care au cumparat de la mine advertoriale cu jumatate de an in urma mai verifica daca sunt sau nu penalizat?
Sau alta varianta, peste 3 luni de la achizitia advertorialului incep sa sterg cate un link din cele vechi ca sa nu para ca am ferma de linkuri.... si continui sa vand. Cati isi verifica linkurile? si chiar si asa, amprenta linkului ramane in serviciile de monitorizare a linkurilor destul de mult timp. Deci cum ma verifici?
Avand in vedere ca este p[rintre putinele threaduri in care se mai discuta ceva interesant, am sa te rog sa comentezi in continuare pentru ca multi dintre noi mai pot invata ceva.