Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 25

Subiect: Creez conturi pe platforma WEB 2.0

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de cronoslord Vezi Post

Si ca sa iti raspund la provocare:

1. linkuri din siteuri de statistici vs linkuri contextuale in limba in care este si siteul promovat ? nici nu merita comentat. Faci o confuzie aici. Ti-am raspuns punctual si ulterior general. Tu ai spus ca ma juta la diversificarea ip-urilor, iar pentru asta ma ajuta orice tip de link. Site-uril de statistici sunt gratuite si imi ofera ip unic, gratuit. La asta ma refeream mai sus. Daca elimini partea cu "ip unic, diversificare, blabla" atunci da, putem discuta exact despre ce oferi.

2. autoritatea implicita de la domeniu. Contrazicand asta contrazici siteul moz[dot]com. Dupa cum stii probabil, la siteurile care primesc linkuri de la platforme WEB 2.0 creste mult mai repede autoritatea paginii decat daca ar primi de la alte siteuri (gen statistici sau alte junk-uri).PA si DA in primul rand sunt niste date gresite. Daca eu am kakamaka.blogspot.com, orice tool vede PA si DA de la domeniu = Fals. Vb de seo aici, nu de vanzarea unor advertoriale (unde o dai cu PA si DA), deci subdomeniul nu primeste NIMIC de la index, iar asta face ca eu sa primesc un link de pe un ip si atat, fara alta valoare.

3. 5 euro pe articol iti da un link de pe o pagina cu PA 1, de pe un site cu PR 1. La o platforma WEB 2.0 ai avantajul ca poti sa mai postezi pe ea si poti sa ii intaresti autoritatea in cazul in care esti interesat (cu tehnici white sau black in functie de fiecare). Alta confuzie: daca investesc in links, atunci de ce sa nu o fac la mine pe site, sau pe un site related? Cand cumpar un PA1, PR1, am ceva. Pe cand din resursele free, nu am nimic = o pagina pierduta in spatiu'.

4. Inscrierile in directoare de linkuri inca merg pe nise mici. deci da ... iti dau si ele IP unic. Problema e ca pe acele nise mici, toti isi inscriu siteurile in acele 400 de directoare (din care mai nou nu mai functioneaza nici 100). Eu ofer si posibilitatea obtinerii unor linkuri contextuale din articole unice. E adevarat ca pot fi facute de oricine, dar unii sunt dispusi sa plateasca pentru a le face altii munca. Lucru normal in economia de piata. Intelege ceva. Daca tot iti vinzi oferta cu diversificare de ip-uri, atunci compara acele ip-uri cu oricare alta resursa, gratuita! Pana nu intelegi ca ti-am raspuns punctual, generalizezi pe langa subiect.

5. Stii bine ca advertorialele pe nise mici au putere daca vin de pe siteuri cu autoritate mare. Niciodata 10 advertoriale de pe siteuri cu PR1 de pe o pagina cu autoritate 0, nu vor bate 200 ip-uri unice daca sunt cat de cat de calitate. Fals. Cele 10 din pagini pierdute, sunt sub cele 10 din advertoriale. Am ip de ro, link dofollow, content related (poate chiar site related), adv care ramane, etc, etc la acelasi pret.

Parerea mea e ca tu iti promovezi afacerea ta, eu pe a mea. Cine vrea sa cumpere advertoriale poate face asta. E o solutie buna dar ca sa fie eficienta este mult mai scumpa. NU, eu nu promovez nimic, iti explic doar ca oferta ta implica un cost pentru un produs scump si fara garantie. In comparatie cu acelasi produs, mult mai bun si cu garantie.

De aici si cererea foarte mica.

Eu doar vand servicii de diversificare contextuala a linkurilor si texte unice. Si de ajutat ajuta cu siguranta. Da, repet, tu ai o oferta ok, doar ca nu isi merita investitia. Iar daca tot vinzi ideea de diversificare ip-uri, atunci include in oferta resursele free, care ofera acelasi lucru. Cine are "buget mic", nu investeste in pagini pierdute prin spatiu pentru ca "e pret mic". Chiar nu este. Iar cine nu are buget isi face tot ceea ce oferi tu singur, pentru ca majoritatea nu-si calculeaza timpul lor in bani (considera ca este gratuit ).

Vinde 10 advertoriale (la 50 euro), pe 10 bloguri pr1, pa1, ip de ro, si iti cumpar eu instant si inca alti 100 de membrii.
    Iti raspund doar punctual, tu generalizezi.

oferta ta este:

- cont free (pe platforme gratuite)
    - articol 450 + cuvinte.

5 euro.

Atat!
    Ultima modificare făcută de Tom; 1st August 2014 la 13:28.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

cronoslord este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    117
    Putere Rep
    25

Implicit

Si da-mi mie voie sa iti spun de ce esta atat de scazut interesul.

1. pentru ca multi de pe acest forum au proiecte mari pentru care intr-adevar conturile noi de genul celor pe care le fac eu pot fi daunatoare in viitor (la un eventual update care poate va stabili ca linkurile de pe web 2-uri nu au valoare), desi nimeni nu poate garanta asta. Daca maine Google cumpara wordpress-ul, tumblr si inca cateva platforme free ... nu crezi ca va da valoare acelor linkuri? Parerea mea.

2. Pentru ca in general pe acest forum tendinta este de a promova advertorialele. Repet, solutia cu advertoriale este cu siguranta mai buna pentru proiecte mari. Dar ce faci daca esti new entry in afiliere sau adsense si nu ai un buget suficient pentru a cumpara advertoriale de valoare? Conform celor spuse de tine in niste posturi mai vechi, nu poate sa isi promoveze siteul. Oare chiar asa sa fie?

Si inca o precizare la postul tau anterior.

In cazul in care apare o penalizare, ce e mai greu de scos? 4-5000 de linkuri junk, 10-20 de siteuri cu PR1 penalizate si abandonate pe care ai cumparat advertoriale cu 5 euro, sau 200 de linkuri de pe platforme web 2, la care ai datele de logare?

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Si da-mi mie voie sa iti spun de ce esta atat de scazut interesul.

1. pentru ca multi de pe acest forum au proiecte mari pentru care intr-adevar conturile noi de genul celor pe care le fac eu pot fi daunatoare in viitor (la un eventual update care poate va stabili ca linkurile de pe web 2-uri nu au valoare), desi nimeni nu poate garanta asta. Daca maine Google cumpara wordpress-ul, tumblr si inca cateva platforme free ... nu crezi ca va da valoare acelor linkuri? Parerea mea.

2. Pentru ca in general pe acest forum tendinta este de a promova advertorialele. Repet, solutia cu advertoriale este cu siguranta mai buna pentru proiecte mari. Dar ce faci daca esti new entry in afiliere sau adsense si nu ai un buget suficient pentru a cumpara advertoriale de valoare? Conform celor spuse de tine in niste posturi mai vechi, nu poate sa isi promoveze siteul. Oare chiar asa sa fie?

Si inca o precizare la postul tau anterior.

In cazul in care apare o penalizare, ce e mai greu de scos? 4-5000 de linkuri junk, 10-20 de siteuri cu PR1 penalizate si abandonate pe care ai cumparat advertoriale cu 5 euro, sau 200 de linkuri de pe platforme web 2, la care ai datele de logare?
    Trebuie sa inveti seo inainte sa oferi un astfel de servicii sau nu mai incerca sa oferi explicatii, care sunt complet false. Daca nu intelegi ce vinzi, atunci nu o sa intelegi de ce nu vinzi.

1. Ce oferi tu acum are valoare 0, deci orice decide Google nu conteaza, tot valoare 0 au.

2. Da, pentru ca advertorialele ofera pozitii. Pretul de 5 euro pt advertorial este foarte des intalnit, la fel ca si pretul de 100 euro, fiecare cumpara ce vrea (strategie) sau ce poate (buget). Dar cei 5 euro sunt mai bine investiti intr-un advertorial, fata de un free.

Daca nu ai buget sa dai 5 euro pe advertoriale, de ce ai da 5 euro pe free? (eu iti raspund punctual la oferta, nu vreau sa fac offtopic).

3. In cazul in care apare o penalizare pentru over-optimization pentru site-ul de unde ai advertorialul, nu se transfera si la tine.

Daca cumperi adv de pe forum si userul renunta la site, asta e. De aceea exista forum, ca sa poti sa specifici astfel de detalii si alti membrii sa evite "teapa".

-----------------

Nu ma intelege gresit. Am incercat sa-ti explic de ce nu exista cerere, nu vreau sa-ti stric oferta. Repet, oferta ta este ok, dar se adreseaza celor care nu au bani si este la acelasi pret cu un advertorial.

Cei care nu au bani, oricum nu platesc, le fac singuri.
    Daca costa la fel cu un advertorial, atunci ce rost are?
    Ultima modificare făcută de Tom; 1st August 2014 la 13:28.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    117
    Putere Rep
    25

Implicit

Ai punctat perfect in ceea ce priveste oferta mea.
    De fapt acelasi lucru l-am scris si eu in primul post.

Creez conturi pe platforme free si postez articole unice create de mine. 5 euro, mai nou 4

In celalalt post am spus la ce cred ca sunt bune.

Nu vreau sa degenereze in cearta acest post, ci dimpotriva cred ca pot fi generate cateva informatii utile.

Am sa corectez afirmatia mea si am sa precizez ca ofer diversificare de linkuri, pe platforme free, care spre deosebire de ip-urile tip statistici sau directoare, pot fi transformate in linkuri de calitate. (poate cineva merge mai departe si imi solicita sa postez saptamanal sau lunar pe acele platforme)

Ai dreptate ca atunci cand cumperi pe in PR 1 ai ceva, comparativ cu un cont nou creat. Dar de ce dupa cateva luni pagina cu advertorialul are in continuare PA1 ? inseamna ca nici aceea nu primeste nimic de la un site cu PR 1. Aici nu vreau decat parerea ta. Daca nu transmite indexul nimic, atunci in afara de un eventual .ro care e diferenta intre web 2 si PR1? Repet, ma intereseaza parerea ta.

In ceea ce priveste comparatiile cu alte resurse gratuite, cred ca exista o mare diferenta intre un link contextual venit dintr-un post de 450 cuvinte comparativ cu linkuri venite dintr-un comentariu unde mai exista alte cateva sute de comentarii cu link, sau cu linkuri din directoare de linkuri unde apare cel mult o descriere de 30 cuvinte langa alte cateva zeci de alte linkuri.

In ceea ce privese garantia de care spui, in cazul unui site PR1, nu stiu daca se poate vorbi de garantie. Imi fac maine un site, bag 100 directoare de linkuri si 50 web 2, am noroc sa prind un update de PR si prind un PR 1. Inseamna ca eu ofer garantie? Pentru ca peste jumatate de an mai bag siteul in 4000 de dir de linkuri si 10000 de comentarii autoaprove si sunt penalizat, existand riscul de a transmite penalizarea. Cati dintre cei care au cumparat de la mine advertoriale cu jumatate de an in urma mai verifica daca sunt sau nu penalizat?

Sau alta varianta, peste 3 luni de la achizitia advertorialului incep sa sterg cate un link din cele vechi ca sa nu para ca am ferma de linkuri.... si continui sa vand. Cati isi verifica linkurile? si chiar si asa, amprenta linkului ramane in serviciile de monitorizare a linkurilor destul de mult timp. Deci cum ma verifici?

Avand in vedere ca este p[rintre putinele threaduri in care se mai discuta ceva interesant, am sa te rog sa comentezi in continuare pentru ca multi dintre noi mai pot invata ceva.

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Ai punctat perfect in ceea ce priveste oferta mea.
    De fapt acelasi lucru l-am scris si eu in primul post.

Creez conturi pe platforme free si postez articole unice create de mine. 5 euro, mai nou 4

In celalalt post am spus la ce cred ca sunt bune.

Nu vreau sa degenereze in cearta acest post, ci dimpotriva cred ca pot fi generate cateva informatii utile.

Am sa corectez afirmatia mea si am sa precizez ca ofer diversificare de linkuri, pe platforme free, care spre deosebire de ip-urile tip statistici sau directoare, pot fi transformate in linkuri de calitate. (poate cineva merge mai departe si imi solicita sa postez saptamanal sau lunar pe acele platforme)

Ai dreptate ca atunci cand cumperi pe in PR 1 ai ceva, comparativ cu un cont nou creat. Dar de ce dupa cateva luni pagina cu advertorialul are in continuare PA1 ? inseamna ca nici aceea nu primeste nimic de la un site cu PR 1. Aici nu vreau decat parerea ta. Daca nu transmite indexul nimic, atunci in afara de un eventual .ro care e diferenta intre web 2 si PR1? Repet, ma intereseaza parerea ta.

In ceea ce priveste comparatiile cu alte resurse gratuite, cred ca exista o mare diferenta intre un link contextual venit dintr-un post de 450 cuvinte comparativ cu linkuri venite dintr-un comentariu unde mai exista alte cateva sute de comentarii cu link, sau cu linkuri din directoare de linkuri unde apare cel mult o descriere de 30 cuvinte langa alte cateva zeci de alte linkuri.

In ceea ce privese garantia de care spui, in cazul unui site PR1, nu stiu daca se poate vorbi de garantie. Imi fac maine un site, bag 100 directoare de linkuri si 50 web 2, am noroc sa prind un update de PR si prind un PR 1. Inseamna ca eu ofer garantie? Pentru ca peste jumatate de an mai bag siteul in 4000 de dir de linkuri si 10000 de comentarii autoaprove si sunt penalizat, existand riscul de a transmite penalizarea. Cati dintre cei care au cumparat de la mine advertoriale cu jumatate de an in urma mai verifica daca sunt sau nu penalizat?

Sau alta varianta, peste 3 luni de la achizitia advertorialului incep sa sterg cate un link din cele vechi ca sa nu para ca am ferma de linkuri.... si continui sa vand. Cati isi verifica linkurile? si chiar si asa, amprenta linkului ramane in serviciile de monitorizare a linkurilor destul de mult timp. Deci cum ma verifici?

Avand in vedere ca este p[rintre putinele threaduri in care se mai discuta ceva interesant, am sa te rog sa comentezi in continuare pentru ca multi dintre noi mai pot invata ceva.
    1. Un link pe un site de PR1, e un link INTR-UN site. Implicit exista 1 pagina care ii da un link = ii transfera ceva autoritate. UN link din blogulmeusuperb.wordpress.com nu primeste NIMIC. E o pagina pierduta in spatiu.
    2. Repet, am comparat partea de "ip" cu resurse gratuite. Daca intelegi asta, restul nu conteaza. Daca nu vinzi ip diferit, atunci ce am scris nu conteaza. In schimb daca caut diversificare ip, nu o fac din bloguri.
    3. Daca primesti penalizare de over-optimization, NU SE TRANSMITE.
    4. Cine nu-si verifica link-urile, nu verifica nici blogurile din oferta ta, deci e problema lor. Comparatia mea se refera la faptul ca pentru acelasi pret poti avea un advertorial. Sterge tu un link cumparat de mine, sa te vad cum mai vinzi pe forum

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    117
    Putere Rep
    25

Implicit

Nu ma intelege gresit, nu ma deranjeaza comentariile tale. Dimpotriva ma bucura pentru ca si eu si altii de pe forum putem invata ceva.

Spui ca nu se transmite penalizarea. Sincer e prima data cand aud asta. Din cate stiu toti incearca sa isi controleze linkurile pentru a le putea scoate in cazul in care apar penalizari.

Cat despre a invata SEO, ti-am spus candva ca asta incerc. Cred ca toti incearca asta. Nu cred ca exista cineva care poate spune ca stie perfect SEO. Si daca din discutia asta invat ceva e perfect.

5 euro pe advertorial vs free. Motivul meu ti l-am spus . Pentru ca poti controla mai bine linkul. Si inca ceva. Din cate am citit si din cate stiu, PR-ul real se modifica destul de des, undeva pe la 2 saptamani. Doar cel afisat se modifica mai rar. Unii spun ca nici nu mai are prea multa valoare PR-ul dar fiind a lui Google nu poti sti. Atunci de ce nu crezi ca in decurs de cateva saptamani, un link venit de pe o platforma free bine sustinuta (cum poate fiecare) nu poate capata o valoare egala cu a unui site cu PR1?

Explicatiile mele pot fi regasite pe forumurile mari de SEO din afara. Nu le-am inventat eu. Daca tot le-ai clasificat ca fiind false, macar da cateva argumente. Cele 3 nu cred ca iti sustin afirmatia. Poti sa imi raspunzi in privat si promit sa nu spun la nimeni

Ce ma intriga cel mai mult e afirmatia ta de la inceput. Indiferent ce decide Google tot valoare 0 au. Poti sa detaliezi?
    Daca web 2.0 -urile aduc valoare 0 de ce e asa o batalie pe .com pe strategii care mai de care (e prea public forumul pentru amanunte de genul asta)

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    117
    Putere Rep
    25

Implicit

Da... am inteles ce spui.

Deci ofertei mele ii lipseste ceva pentru a avea relevanta in timp. Ca sa spun intr-un mod mai artistic, legarea paginii create de internet. Mi-e ca la o asa oferta mi-as lua prea repede ban pe forumul asta.

Multumesc mult pentru informatii.

Cu toate astea, Consider ca oferta mea e ok:

un articol unic la 8 lei si creare cont plus postare plus cosmetizare la 9 lei. Total 4 euro acum.

Cine a inteles ce a vrut sa spuna Tom se poate folosi de oferta mea de minune dar doar pe nise mici. Daca nu, putem discuta in privat

Pentru nise grele unde va bateti cu Tom cumparati advertoriale care va ofera ceva ce unic.

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    117
    Putere Rep
    25

Implicit

Inca o mica precizare, daca blogulmeusuperb.wordpress ar avea si el referinte si mai mult de un text, s-ar putea comporta ca un site nonfree?
    Sau ii ramane stigmatul de free prin ip-ul lui?
    Ce parare ai?

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    117
    Putere Rep
    25

Implicit

Din nefericire Tom a plecat si din cate vad threadul amorteste.

Desi s-a dorit ca un thread de reclama, din cate vad a luat o intorsatura destul de interesanta. Poate se implica in discutie si alti grei ai forumului.

Argumentele mele sunt urmatoarele:

Am urcat un site pe o nisa sezoniera, de 5400 cautari, pe pozitia 3 doar cu platforme web 2.0.
    Nu e singurul exemplu dar nisa asta a fost cu cele mai multe cautari, nu foarte grea ca si concurenta.

Precizez ca linkuri directe la site au fost doar de pe genul acesta de platforme, unice cu text unic.
    E adevarat ca ele nu au fost lasate de izbeliste. Singurul risc e ca in timp puterea linkurilor scade daca nu e sustinuta. Dupa 6-7 luni de cand nu am mai facut nimic pentru site el a cazut pe pozitia 12 unde sta de cateva luni bune.

Asa ca din experienta mea, pot fi urcate siteuri doar cu acest gen de linkuri in top 3, cu conditia sa nu lasati respectivele conturi fara sprijin.
    Valoarea acestor linkuri este 0 doar in momentul crearii lor. In timp ele intra in statisticile domeniului principal, apar pe siteuri de indexare, si cu putin sprijin din partea voastra ele pot creste si sa devina parghii importante pentru siteul vostru. Pentru sprijin puteti apela si la alti colegi de pe forum care ofera posibilitatea de a sprijini platformele web 2.0, sau pot face eu acest lucru contra cost. Putem discuta si despre acest lucru, dar pentru a respecta regulamentul acestui forum putem discuta acest subiect doar in privat.

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Nu ma intelege gresit, nu ma deranjeaza comentariile tale. Dimpotriva ma bucura pentru ca si eu si altii de pe forum putem invata ceva.

Spui ca nu se transmite penalizarea. Sincer e prima data cand aud asta. Din cate stiu toti incearca sa isi controleze linkurile pentru a le putea scoate in cazul in care apar penalizari.

Cat despre a invata SEO, ti-am spus candva ca asta incerc. Cred ca toti incearca asta. Nu cred ca exista cineva care poate spune ca stie perfect SEO. Si daca din discutia asta invat ceva e perfect.

5 euro pe advertorial vs free. Motivul meu ti l-am spus . Pentru ca poti controla mai bine linkul. Si inca ceva. Din cate am citit si din cate stiu, PR-ul real se modifica destul de des, undeva pe la 2 saptamani. Doar cel afisat se modifica mai rar. Unii spun ca nici nu mai are prea multa valoare PR-ul dar fiind a lui Google nu poti sti. Atunci de ce nu crezi ca in decurs de cateva saptamani, un link venit de pe o platforma free bine sustinuta (cum poate fiecare) nu poate capata o valoare egala cu a unui site cu PR1?

Explicatiile mele pot fi regasite pe forumurile mari de SEO din afara. Nu le-am inventat eu. Daca tot le-ai clasificat ca fiind false, macar da cateva argumente. Cele 3 nu cred ca iti sustin afirmatia. Poti sa imi raspunzi in privat si promit sa nu spun la nimeni

Ce ma intriga cel mai mult e afirmatia ta de la inceput. Indiferent ce decide Google tot valoare 0 au. Poti sa detaliezi?
    Daca web 2.0 -urile aduc valoare 0 de ce e asa o batalie pe .com pe strategii care mai de care (e prea public forumul pentru amanunte de genul asta)
    Ma repet, trebuie sa inveti seo inainte sa argumentezi diverse servicii.

Iti explic partial.

Un link venit de pe o platforma, este un link din spatiu. Cum il indexeaza google? Nu-l intedexeaza decat daca faci ceva, pentru ca altfel nu-l gaseste. Ce valoare are acel link? 0,ceva. Singura valorea este data de ip + continut, dar pierde restul de valori. Ip unic poti obtine usor din surse free, iar acelasi continut daca il postezi in alta parte (advertorial) te ajuta mult mai mult.

Un link venit dintr-o platforma free poate capata valoare, daca o primeste. Daca el este in spatiu, nu poate sa primeasca valoare.

Articolul tau de pe superarticol.blogspot.com are valoare 0, daca il gaseste google cumva. Daca google decide sa ofere valoare 0 la 0, tot 0 da. Asta incercam sa-ti explic.

Inca o mica precizare, daca blogulmeusuperb.wordpress ar avea si el referinte si mai mult de un text, s-ar putea comporta ca un site nonfree?
    Sau ii ramane stigmatul de free prin ip-ul lui?
    Ce parare ai?
    DA, doar ca aici apare problema de baza. Daca are referinte, de ce nu folosesti acele referinte pentru ceva care conteaza? (site-ul pe care vrei sa-l promovezi).

Tu vrei sa dau 5 euro, ca ulterior sa ma apuc sa fac linkbuilding? Pai de ce sa fac risipa asta de resurse?

A - da, am uitat = pentru ip

Argumentele mele sunt urmatoarele:

Am urcat un site pe o nisa sezoniera, de 5400 cautari, pe pozitia 3 doar cu platforme web 2.0.
    Nu e singurul exemplu dar nisa asta a fost cu cele mai multe cautari, nu foarte grea ca si concurenta.

Precizez ca linkuri directe la site au fost doar de pe genul acesta de platforme, unice cu text unic.
    E adevarat ca ele nu au fost lasate de izbeliste. Singurul risc e ca in timp puterea linkurilor scade daca nu e sustinuta. Dupa 6-7 luni de cand nu am mai facut nimic pentru site el a cazut pe pozitia 12 unde sta de cateva luni bune.

Asa ca din experienta mea, pot fi urcate siteuri doar cu acest gen de linkuri in top 3, cu conditia sa nu lasati respectivele conturi fara sprijin.
    Valoarea acestor linkuri este 0 doar in momentul crearii lor. In timp ele intra in statisticile domeniului principal, apar pe siteuri de indexare, si cu putin sprijin din partea voastra ele pot creste si sa devina parghii importante pentru siteul vostru. Pentru sprijin puteti apela si la alti colegi de pe forum care ofera posibilitatea de a sprijini platformele web 2.0, sau pot face eu acest lucru contra cost. Putem discuta si despre acest lucru, dar pentru a respecta regulamentul acestui forum putem discuta acest subiect doar in privat.
    1. ai urcat un site doar din link-uri din spatiu? Sau ai facut seo pentru acele link-uri din spatiu? Daca da, atunci nu sunt argumente, vorbim pe langa subiect.
    ai urcat un site care eram emd? Nou? Pe nisa cu concurenta mica si site-uri cu links doar din directoare?
    si discutia poate continua forever. Nu are relevanta (nu poti generaliza).

2. ai raspuns singur la ce am intrebat mai sus. Deci nu sunt argumente.

3. Tu spui asa: din exeprienta se pot urca site-uri in top 3, aducand link-uri? E ceva nou, sau?

Revenind la oferta ta: cont+content si atat. In rest nu oferi altceva, de aceea si interesul scazut.

Iar apropo de asta, daca eu imi fac un articol pe un blog free, de ce trebuie sa platesc quality content? Pot scrie orice, nu citeste nimeni. Atunci de ce trebuie sa platesc cele 450 cuvinte, quality medium+, cand pot avea articole junk pe acelasi subiect?

Oare valoarea acelui link din spatiu nu este identica?
    --------------------------------

Cei 5 euro sunt totusi 5 euro, nu e o suma mica. Iar cand ei devin 50 euro (10 blogs), pentru un task de secretara, inseamna 25% din salariu' =1 saptamana de munca. In 5 zile iti face oricine 25 de articole si bloguri free, nu 5. Daca are talent, iti face si mai multe

Intelegi acum?
    Ultima modificare făcută de Tom; 1st August 2014 la 17:12.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum creez pagina facebook Like
    De Popa Mihai în forumul Stiri Social Media
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 15th May 2012, 21:27
  2. cum creez un player?
    De N.Paul în forumul Hosting
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 11th May 2012, 06:31
  3. Cum creez un ADS pe Facebook ?
    De Laurentiu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 15th March 2012, 00:16
  4. Creez directoare web
    De Lungu în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 18th November 2009, 06:50
  5. Creez/vand site
    De Reloaded în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 23rd August 2007, 23:38

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare