Postat în original de
cronoslord
Si ca sa iti raspund la provocare:
1. linkuri din siteuri de statistici vs linkuri contextuale in limba in care este si siteul promovat ? nici nu merita comentat. Faci o confuzie aici. Ti-am raspuns punctual si ulterior general. Tu ai spus ca ma juta la diversificarea ip-urilor, iar pentru asta ma ajuta orice tip de link. Site-uril de statistici sunt gratuite si imi ofera ip unic, gratuit. La asta ma refeream mai sus. Daca elimini partea cu "ip unic, diversificare, blabla" atunci da, putem discuta exact despre ce oferi.
2. autoritatea implicita de la domeniu. Contrazicand asta contrazici siteul moz[dot]com. Dupa cum stii probabil, la siteurile care primesc linkuri de la platforme WEB 2.0 creste mult mai repede autoritatea paginii decat daca ar primi de la alte siteuri (gen statistici sau alte junk-uri).PA si DA in primul rand sunt niste date gresite. Daca eu am kakamaka.blogspot.com, orice tool vede PA si DA de la domeniu = Fals. Vb de seo aici, nu de vanzarea unor advertoriale (unde o dai cu PA si DA), deci subdomeniul nu primeste NIMIC de la index, iar asta face ca eu sa primesc un link de pe un ip si atat, fara alta valoare.
3. 5 euro pe articol iti da un link de pe o pagina cu PA 1, de pe un site cu PR 1. La o platforma WEB 2.0 ai avantajul ca poti sa mai postezi pe ea si poti sa ii intaresti autoritatea in cazul in care esti interesat (cu tehnici white sau black in functie de fiecare). Alta confuzie: daca investesc in links, atunci de ce sa nu o fac la mine pe site, sau pe un site related? Cand cumpar un PA1, PR1, am ceva. Pe cand din resursele free, nu am nimic = o pagina pierduta in spatiu'.
4. Inscrierile in directoare de linkuri inca merg pe nise mici. deci da ... iti dau si ele IP unic. Problema e ca pe acele nise mici, toti isi inscriu siteurile in acele 400 de directoare (din care mai nou nu mai functioneaza nici 100). Eu ofer si posibilitatea obtinerii unor linkuri contextuale din articole unice. E adevarat ca pot fi facute de oricine, dar unii sunt dispusi sa plateasca pentru a le face altii munca. Lucru normal in economia de piata. Intelege ceva. Daca tot iti vinzi oferta cu diversificare de ip-uri, atunci compara acele ip-uri cu oricare alta resursa, gratuita! Pana nu intelegi ca ti-am raspuns punctual, generalizezi pe langa subiect.
5. Stii bine ca advertorialele pe nise mici au putere daca vin de pe siteuri cu autoritate mare. Niciodata 10 advertoriale de pe siteuri cu PR1 de pe o pagina cu autoritate 0, nu vor bate 200 ip-uri unice daca sunt cat de cat de calitate. Fals. Cele 10 din pagini pierdute, sunt sub cele 10 din advertoriale. Am ip de ro, link dofollow, content related (poate chiar site related), adv care ramane, etc, etc la acelasi pret.
Parerea mea e ca tu iti promovezi afacerea ta, eu pe a mea. Cine vrea sa cumpere advertoriale poate face asta. E o solutie buna dar ca sa fie eficienta este mult mai scumpa. NU, eu nu promovez nimic, iti explic doar ca oferta ta implica un cost pentru un produs scump si fara garantie. In comparatie cu acelasi produs, mult mai bun si cu garantie.
De aici si cererea foarte mica.
Eu doar vand servicii de diversificare contextuala a linkurilor si texte unice. Si de ajutat ajuta cu siguranta. Da, repet, tu ai o oferta ok, doar ca nu isi merita investitia. Iar daca tot vinzi ideea de diversificare ip-uri, atunci include in oferta resursele free, care ofera acelasi lucru. Cine are "buget mic", nu investeste in pagini pierdute prin spatiu pentru ca "e pret mic". Chiar nu este. Iar cine nu are buget isi face tot ceea ce oferi tu singur, pentru ca majoritatea nu-si calculeaza timpul lor in bani (considera ca este gratuit:) ).
Vinde 10 advertoriale (la 50 euro), pe 10 bloguri pr1, pa1, ip de ro, si iti cumpar eu instant si inca alti 100 de membrii.