1. Banuiam. Ai raspunsul la intrebarea: de ce a cazut acum.
3. Nu, incerci sa generalizezi un caz special, iar aici gresesti. Ceea ce ai testat e pe un caz special. 2 site-uri nu sunt niciodata identice.
4. Da, iti explicam doar cum calculeaza cineva pretul, pentru un task de secretara (creare cont+ un articol basic) si iese de 5 ori mai ieftin ~ 1 euro. Daca chiar vrea sa obtina astfel de link-uri, o face mult mai ieftin. Daca e secretara "de bucuresti", costa mai mult, dar tot sub 5 euro / blog.
iar asta inseamna ca "e bun pentru cei care nu au buget" e doar un text de sales
Fix pentru ei este scump
-------------------
Textul este relvant si pentru Google, dar este un text in limba romana pe care google nu-l stie la fel de bine ca pe cel din engleza. Puterea link-ului este aceeasi indiferent de calitatea unui text, pe o pagina din spatiu.
--------------------
Eu am incercat sa-ti explic de ce nu vinzi si am ajuns sa discutam seo, ceea ce devine offtopic.
Un sfat amical: cand copiezi o strategie, trebuie sa o intelegi, altfel risti sa pierzi. Daca cineva are o strategie, isi asuma riscuri, daca tu copiezi fara sa intelegi ce faci, atunci iti asumi implicit acele riscuri. Cand el pica, pici si tu. Cand el sta, tu poti sa pici. Oare de ce? Ce am facut gresit, ce nu e bine, etc, etc.
Cand citesti un articol de pe com, e posibil sa nu se aplice in ro, sau e posibil sa mearga mult mai bine, etc. Asta e frumusetea SEO.
Cand intelegi, totul e simplu. Intelegi de ce x a facut asta, intelegi ca poate nu te ajuta si poti sa decizi daca e ok sau nu.
Cand crezi ca un test este destul pentru a vinde servicii, e posibil sa te inseli.
-------------------------
Daca era asa de simplu seo, eram toti loc 1
Daca toti copiam de la concurenta, eram toti loc 1 
Cat de greu e seo astazi? Iti iei un emd, pui niste web 2.0, esti top 3. Ieftin si usor. Pam-pam-pac!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.