Nu ma intelege gresit, nu ma deranjeaza comentariile tale. Dimpotriva ma bucura pentru ca si eu si altii de pe forum putem invata ceva.
Spui ca nu se transmite penalizarea. Sincer e prima data cand aud asta. Din cate stiu toti incearca sa isi controleze linkurile pentru a le putea scoate in cazul in care apar penalizari.
Cat despre a invata
SEO, ti-am spus candva ca asta incerc. Cred ca toti incearca asta. Nu cred ca exista cineva care poate spune ca stie perfect
SEO. Si daca din discutia asta invat ceva e perfect.
5 euro pe advertorial vs free. Motivul meu ti l-am spus . Pentru ca poti controla mai bine linkul. Si inca ceva. Din cate am citit si din cate stiu,
PR-ul real se modifica destul de des, undeva pe la 2 saptamani. Doar cel afisat se modifica mai rar. Unii spun ca nici nu mai are prea multa valoare
PR-ul dar fiind a lui Google nu poti sti. Atunci de ce nu crezi ca in decurs de cateva saptamani, un link venit de pe o platforma free bine sustinuta (cum poate fiecare) nu poate capata o valoare egala cu a unui site cu PR1?
Explicatiile mele pot fi regasite pe forumurile mari de
SEO din afara. Nu le-am inventat eu. Daca tot le-ai clasificat ca fiind false, macar da cateva argumente. Cele 3 nu cred ca iti sustin afirmatia. Poti sa imi raspunzi in privat si promit sa nu spun la nimeni
Ce ma intriga cel mai mult e afirmatia ta de la inceput. Indiferent ce decide Google tot valoare 0 au. Poti sa detaliezi?
Daca web 2.0 -urile aduc valoare 0 de ce e asa o batalie pe .com pe strategii care mai de care (e prea public forumul pentru amanunte de genul asta)