Rezultate 1 la 10 din 25

Subiect: Creez conturi pe platforma WEB 2.0

Afișare hibrid

cronoslord este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    117
    Putere Rep
    25

Implicit

Si da-mi mie voie sa iti spun de ce esta atat de scazut interesul.

1. pentru ca multi de pe acest forum au proiecte mari pentru care intr-adevar conturile noi de genul celor pe care le fac eu pot fi daunatoare in viitor (la un eventual update care poate va stabili ca linkurile de pe web 2-uri nu au valoare), desi nimeni nu poate garanta asta. Daca maine Google cumpara wordpress-ul, tumblr si inca cateva platforme free ... nu crezi ca va da valoare acelor linkuri? Parerea mea.

2. Pentru ca in general pe acest forum tendinta este de a promova advertorialele. Repet, solutia cu advertoriale este cu siguranta mai buna pentru proiecte mari. Dar ce faci daca esti new entry in afiliere sau adsense si nu ai un buget suficient pentru a cumpara advertoriale de valoare? Conform celor spuse de tine in niste posturi mai vechi, nu poate sa isi promoveze siteul. Oare chiar asa sa fie?

Si inca o precizare la postul tau anterior.

In cazul in care apare o penalizare, ce e mai greu de scos? 4-5000 de linkuri junk, 10-20 de siteuri cu PR1 penalizate si abandonate pe care ai cumparat advertoriale cu 5 euro, sau 200 de linkuri de pe platforme web 2, la care ai datele de logare?

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de cronoslord Vezi Post
    Si da-mi mie voie sa iti spun de ce esta atat de scazut interesul.

1. pentru ca multi de pe acest forum au proiecte mari pentru care intr-adevar conturile noi de genul celor pe care le fac eu pot fi daunatoare in viitor (la un eventual update care poate va stabili ca linkurile de pe web 2-uri nu au valoare), desi nimeni nu poate garanta asta. Daca maine Google cumpara wordpress-ul, tumblr si inca cateva platforme free ... nu crezi ca va da valoare acelor linkuri? Parerea mea.

2. Pentru ca in general pe acest forum tendinta este de a promova advertorialele. Repet, solutia cu advertoriale este cu siguranta mai buna pentru proiecte mari. Dar ce faci daca esti new entry in afiliere sau adsense si nu ai un buget suficient pentru a cumpara advertoriale de valoare? Conform celor spuse de tine in niste posturi mai vechi, nu poate sa isi promoveze siteul. Oare chiar asa sa fie?

Si inca o precizare la postul tau anterior.

In cazul in care apare o penalizare, ce e mai greu de scos? 4-5000 de linkuri junk, 10-20 de siteuri cu PR1 penalizate si abandonate pe care ai cumparat advertoriale cu 5 euro, sau 200 de linkuri de pe platforme web 2, la care ai datele de logare?
    Trebuie sa inveti seo inainte sa oferi un astfel de servicii sau nu mai incerca sa oferi explicatii, care sunt complet false. Daca nu intelegi ce vinzi, atunci nu o sa intelegi de ce nu vinzi.

1. Ce oferi tu acum are valoare 0, deci orice decide Google nu conteaza, tot valoare 0 au.

2. Da, pentru ca advertorialele ofera pozitii. Pretul de 5 euro pt advertorial este foarte des intalnit, la fel ca si pretul de 100 euro, fiecare cumpara ce vrea (strategie) sau ce poate (buget). Dar cei 5 euro sunt mai bine investiti intr-un advertorial, fata de un free.

Daca nu ai buget sa dai 5 euro pe advertoriale, de ce ai da 5 euro pe free? (eu iti raspund punctual la oferta, nu vreau sa fac offtopic).

3. In cazul in care apare o penalizare pentru over-optimization pentru site-ul de unde ai advertorialul, nu se transfera si la tine.

Daca cumperi adv de pe forum si userul renunta la site, asta e. De aceea exista forum, ca sa poti sa specifici astfel de detalii si alti membrii sa evite "teapa".

-----------------

Nu ma intelege gresit. Am incercat sa-ti explic de ce nu exista cerere, nu vreau sa-ti stric oferta. Repet, oferta ta este ok, dar se adreseaza celor care nu au bani si este la acelasi pret cu un advertorial.

Cei care nu au bani, oricum nu platesc, le fac singuri.
    Daca costa la fel cu un advertorial, atunci ce rost are?
    Ultima modificare făcută de Tom; 1st August 2014 la 13:28.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum creez pagina facebook Like
    De Popa Mihai în forumul Stiri Social Media
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 15th May 2012, 21:27
  2. cum creez un player?
    De N.Paul în forumul Hosting
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 11th May 2012, 06:31
  3. Cum creez un ADS pe Facebook ?
    De Laurentiu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 15th March 2012, 00:16
  4. Creez directoare web
    De Lungu în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 18th November 2009, 06:50
  5. Creez/vand site
    De Reloaded în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 23rd August 2007, 23:38

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare