Postat în original de
Tom
Ma repet, trebuie sa inveti seo inainte sa argumentezi diverse servicii.
Iti explic partial. Un link venit de pe o platforma, este un link din spatiu. Cum il indexeaza google? Nu-l intedexeaza decat daca faci ceva, pentru ca altfel nu-l gaseste. Ce valoare are acel link? 0,ceva. Singura valorea este data de ip + continut, dar pierde restul de valori. Ip unic poti obtine usor din surse free, iar acelasi continut daca il postezi in alta parte (advertorial) te ajuta mult mai mult.
Un link venit dintr-o platforma free poate capata valoare, daca o primeste. Daca el este in spatiu, nu poate sa primeasca valoare.
Articolul tau de pe superarticol.blogspot.com are valoare 0, daca il gaseste google cumva. Daca google decide sa ofere valoare 0 la 0, tot 0 da. Asta incercam sa-ti explic.
DA, doar ca aici apare problema de baza. Daca are referinte, de ce nu folosesti acele referinte pentru ceva care conteaza? (site-ul pe care vrei sa-l promovezi).
Tu vrei sa dau 5 euro, ca ulterior sa ma apuc sa fac linkbuilding? Pai de ce sa fac risipa asta de resurse?
A - da, am uitat = pentru ip:)
1. ai urcat un site doar din link-uri din spatiu? Sau ai facut seo pentru acele link-uri din spatiu? Daca da, atunci nu sunt argumente, vorbim pe langa subiect.
ai urcat un site care eram emd? Nou? Pe nisa cu concurenta mica si site-uri cu links doar din directoare?
si discutia poate continua forever. Nu are relevanta (nu poti generaliza).
2. ai raspuns singur la ce am intrebat mai sus. Deci nu sunt argumente.
3. Tu spui asa: din exeprienta se pot urca site-uri in top 3, aducand link-uri? E ceva nou, sau?
Revenind la oferta ta: cont+content si atat. In rest nu oferi altceva, de aceea si interesul scazut.
Iar apropo de asta, daca eu imi fac un articol pe un blog free, de ce trebuie sa platesc quality content? Pot scrie orice, nu citeste nimeni. Atunci de ce trebuie sa platesc cele 450 cuvinte, quality medium+, cand pot avea articole junk pe acelasi subiect?
Oare valoarea acelui link din spatiu nu este identica?
--------------------------------
Cei 5 euro sunt totusi 5 euro, nu e o suma mica. Iar cand ei devin 50 euro (10 blogs), pentru un task de secretara, inseamna 25% din salariu' =1 saptamana de munca. In 5 zile iti face oricine 25 de articole si bloguri free, nu 5. Daca are talent, iti face si mai multe:)
Intelegi acum?