Nu este un job de programare si nici de web(seo,scris articole,moderare/).Este un job(joburi) pt administrare un site web.Oferta este atractiva pt majoritatea celor care depun cv.Problema mea mare e ca ei depun CV, lasa numarul de telefon, sunt contactati si 80% din ei nici nu se prezinta la interviu a 2 zi.
Pana in prezent am mers si merg cu google adwords si ads pe facebook. Zilnic se depun cam 10 cv-uri, nr de tel,insa cand ii contactezi zic ca vin, dar nu se prezinta, ba nu raspund la telefon dupa 1-2 ore dupa ce au depus CV-urile.Unul azi a zis ca defapt el lucreaza in alta parte si pleaca in Anglia la munca dar a lasat nr de tel ca sa vada daca este sunat.
Inteleg ca Romania e o tara saraca si lumea se plange ca nu are joburi , dar in 2-3 luni de angajari am avut peste 200 de interviuri la fata locului si deabia au ramas cam 10 oameni.
Cea mai mare parte din ei nu se prezinta la interviu sau nu raspund la telefon dupa ce trimit CV-ul....
Jobul este potrivit pt oricine stie o limba straina specifica si stie sa faca browsing eficient pe internet.E usor.....dar nu se prinde nimic![]()

.
Răspunde cu citat