Rezultate 1 la 10 din 25

Subiect: Denumirea unor bijuterii (gablonturi)

Vizualizare arbore

slobodan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    47
    Posturi
    582
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de emanuel Vezi Post
    A patra parte din 35 sau din 50 ?
    Nu e vorba de suma, e vorba de buca!

Ai spus ca platesti jumate cand iti fac jumate, ieri ti-am trimis de dimineata pana seara 3 calupuri a cate 20 pentru a ajunge la jumatate, daca nu iti conveneau puteai sa ma opresti dupa primul calup, faceai plata pentru cele 45 de alaltaieri si era perfect ok. Dar tu m-ai lasat sa trimit pana la 100 iar apoi te-ai eschivat prin scuza ca nu sunt bune, desi mi-ai recunoscut pe mail ca nu ai chef sa te uiti peste ele.

Am stabilit ca daca e cazul sa vii cu precizari dupa fiecare calup, ca sa corectez daca e nevoie, ceea ce am si facut in cazul celor de alaltaieri, iar faptul ca ieri nu ai raspuns dupa niciun calup primit, ai lasat sa se inteleaga ca sunt ok. Ai avut atatea ore la dispozitie sa dai un raspuns, dar m-ai lasat intai sa le termin.

Plata (daca o fi vreuna), chiar este in al 12 lea ceas, pentru ca eu ti-am trimis descrierile la timp, nu intr-un incert viitor apropiat, cum consideri tu ca e normal sa achiti serviciile altora. La piata platesti cand primesti produsul, nu poimaine, dar asta chiar e cea mai mica dintre probleme....

Nu are rost sa intru in detalii si sa ma leg de faptul ca postezi trunchiat fragmentele din corespondenta cum iti convin (daca erai onest postai si varinata refacuta a descrierii de mai sus), chiar nu are rost, cine a colaborat cu mine ma cunoaste si nu am nevoie sa ma justific. De fapt oricine are mai mult de 2 neuroni intelege de partea cui e dreptatea, motiv pentru care ai si primit o droaie de voturi de blam.

Chiar nu am chef de cearta, o sa anunt daca ai facut vreo plata sau nu.

Later edit: intr-adevar a trimis cam echivalentul a 54 de descrieri, usor peste 50% din munca...

Sunt sigur ca daca nu era forumul nu ii mai vedeam nici pe astia.

Concluzia: avansul e sacru!
    Ultima modificare făcută de slobodan; 28th September 2013 la 17:18.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Află denumirea fontului !
    De N.Paul în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 14th October 2012, 11:37
  2. Ofer bijuterii personalizate pt. recenzii
    De Eradu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 32
    Ultimul Post: 6th October 2012, 01:35
  3. Vand domeniu bijuterii
    De mickhhp în forumul Domenii
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 20th July 2010, 18:26
  4. Denumirea Unui Domeniu
    De dbk în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 44
    Ultimul Post: 23rd July 2009, 00:07
  5. cifre in denumirea domenului ?
    De giovanni12345 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 13th May 2009, 16:23

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •