Service is available for Romanian sites now. You should provide me with Romanian article in SPIN format.
Eu zic sa asteptati sa vedem ce parere are cineva din staff despre aceasta oferta..
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Este oferta black hat, dar la fel de black hat este si inscrierea in directoare
Ofer caini de vanzare daca esti iubitor de animale de companie.
Are there any free places available? I have 3 english websites for which I would try this
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
off topic: Bag de seama ca voi cei ce sunteti dispusi sa incercati acest serviciu chiar nu tineti la siteurile voastre
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Eu personal am testat asta pe un site in engleza care oricum era penalizat de pinguin, si am vrut sa vad ce se intampla. mai penalizat de-atat nu are ce sa fie Na, fiind vb de un serviciu automat, iti dai seama ca erau spamate maxim wiki-urile, clar nu recomand asa ceva ca tehnica de SEO, doar ca fiind penalizat site-ul respectiv, pe pagina 50 sau unde o fi el, ce poate fi mai rau? sa-l deindexeze de tot? tot aceeasi chestie, are 1-2 vizitatori pe zi, tot aia-i
Signatura lipsa
@tymbark - it is not an easy task to get a site out of Penguin. The main idea of the service is to get various anchor text backlinks. If you already have thousands of exact anchor backlinks, than you have to get more links with some other text.
@valentino - sorry, no more free tests.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)